Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4644 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 18:56
Killer
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź. "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 19:35
Cytat:
Killer
Jak moja Striełka miała kiedyś szczeniaki to jednego nazwałam Killer
ale no to był prze Killer normalnie
ciągle tylko targał mi spodnie
a jak szłam od domu do bramki czy z powrotem to łapał zębami za nogawkę spodni i tak go ciagłam pod sam dom bo nie chciał mnie pościć
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 19:44
Amor
zeus
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
mojej kolezanki pies ( ktorego potem jej ukradli ;/) nazywal sie NABI.. tez owczarek niemiecki
moja suczka zwie sie FIGA oryginalnie i fajnie, bo krótkie a drugiego psa o takim samym imieniu nie znam
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
imię dla pupila nie powinno być jak ludzkie np. Andzela ani głupie np. Blapek ani standardowe np. Reks a najbardziej nie powinno być trudne do wymowy np. Blubazardemus
_________________ "Więcej bredni powiedzieć może głupiec w pięciu minutach niż mędrzec przez pięć lat odgadnąć." (Irzykowski)
Klikaj codziennie w brzuch pajacyka to nic nie kosztuje, a pomagasz:
www.pajacyk.pl
Kotuś przypilnuje żebyś kliknął
fajnie ale najlepiej jest psu dawać właśnie takie oryginalne imiona... a nie jakiś Jan, czy coś tam... wyobrażacie sobie, ze wołacie do psa: Jan, do nogi!! a obok przechodzi facet o takim samym imieniu i dziwnie na was patrzy?? Ja sobie wyobrażam.. ale nigdy bym tak mojego pieska nie nazwała
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 09:26
Moj dziadek mial psa ktorego nazwal ...
...Atos xD
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4644 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 16:36
osioł !
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź. "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.