Ja mam kotkę i nazwałam ją "Kota", prosto, zwyczajnie. A po co inaczej jak reaguje na typowie kici,kici. A "Kota" mówię do niej tylko jak mnie wkurzy. A proszę zauważyć ile w tym oryginalności
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1225 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 14:28
Kiedy miałem psa, suczkę konkretniej zwała się Sonia. Teraz mam kotkę i zaszalałem: Pindol. Dla mnie piękne imię
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.
Mój kot nazywa się Świntuch, drugi Alonzo. A pies Fifuś/Fifek/Fif Fifowski
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 580 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 19:13
Spróbuj z : "Komandos", "Generał", "Leo", "Retro", "Mark", albo tak jak ma pies z mojego sąsiedztwa "Charlie"
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 20:59
Pies mojej przyjaciółki nazywa się Facet xD To bardzo zabawne jak się go woła na ulicy
Elf, Fistaszek, Chrap, Drap, Hał <-- Lubie takie śmieszne imionka
_________________ Jeżeli masz być kiedyś szczęśliwy, to czemu nie zaczniesz od dziś ?