Mia Booooska świnka ! Ja mam królka Wicię... Jaki to jest boborób ! Kocham ją baldzio mocnio i bu$ka dla niej ! // ostatnio jeszcze miałam psa, szczura, mysz no i krolika.. Ale pies miał wypadek-samochód go przejechał, bo pies się przewrocil na jezdni:(, szczur ze starości, a myszkę brat mi zabił !!!!!! bo chcial zapalic swiatlo u mnie na biurku, krzeslo sie przewrocilo i polecialo na wielki sloik w ktorym byla myszka i ja zabiło.. Uuuuuu... nie bylo mnie przy tym, chcialam ją widziec, ale Tatuś powiedział"lepiej bedzie jak ją zapamiętasz taką jaką ją widziałaś ostatni raz" i dobrze.. bo ponoc wygladała koszmarnie ! ... a co do brata to ma wstęp wzbroniony do mojego pokoju... taka byłam załamana , że krolika nosiłam w bluzie, aby mi go przypadkiem nie zabił, ale juz mi to przeszlo.. // pozdrawiam
ja lapalm muchy tylko poto zeby zrobic doswiatczenie z latajacym samolotem i zgraniem much.. powiedzialbym o co biega ale bym dostal ostrzezenie i bym nie popisal na forum sobie juz a kiedys mialem krolika i zdechl
_________________ Życie Jest Krótkie Wiec Z Niego Kozystaj ;]
A swoja droga fajna ankieta...wybierz "tylko" 10 odpowiedzi...
_________________ Zdarzyło mi się niegdyś ujrzeć w lesie rano dwie drogi:
Pojechałem tą mniej uczęszczaną.
Reszta wzięła się z tego, że to ją wybrałem...
ja mam Zwierzaka ale nie takiego zwykłego ^^ ma na imie Paweł ma 20 lat i jest zgoniasty xD a "ZwierzaK" to jego przezwisko heheh móóój a i mam jeszcze Miśka ma na imie Marcin i ma 20 lat i też to jego przezwisko ahh 'moi przyjaciele moi przyjaciele moi przyjaciele bądzcie zawsze ze mną...' kochani
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"