Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 11:24
Od niedawan piesek labrador o imieniu Fozzie(suczka)
Biszkoptowy ma 3 miesiące.Kochana jest <3
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 15:35
bellamuerte napisał/a:
Jeszcze nie spotkałam się z taką nazwą maści labradora. piaskowy, czekoladowy - oui, ale nie biszkoptowy.
heheh ja nie slyszalam o piaskowym xD
w książeczce ma napisane biszkoptowy, weterynarz chyba się zna xD
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Ja miałam kiedyś dwa kotki, psa i żólwia ladowego, z tym, że teraz z tego całego zwierzynca zostały mi tylko koty...Ale pracuje nad rodzicami, a w zasadzie nad mamą, bo chciałabym Dużego szwajcarskiego psa pasterskiego...
Owczarek Kaukaski , ma juz 2 latka Po 3 czesaniach mozna spokojnie wypchać poduszkę jego sierścią. Nie lubi obcych ( jak każdy kaukaz ) Ale ogólnie jest kochany
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 540 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 19:50
W moim domu zawsze było krocie zwierząt: psy, koty, rybki, szczury, chomiki, myszy, wiewiórki, króliki, zajączki. Raz nawet naszym mieszkańcem stał się nietoperz. Teraz mam żółwia wodno-lądowego Schwarzeneggera, bezimienną kotkę "tricolor" (która za swoje święte prawo uważa spanie mi na głowie i kładzenie się na zeszyscie, gdy odrabiam lekcje), chomika Psią Gwiazdę (niezwykle agresywna bestia xD) i bojownika Miquela Molinera, którego karmię surowym mięsem. No i pełno pająków pod łóżkiem, które mam zwyczaj zjadać podczas snu.
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Ja jestem szczesliwa posiadaczka dwoch przeslicznych kundelkow Odusia i Kacperka
Dwóch krolikow Elvis I Marilyn oraz chomika ktory nie posiada imienia xD
Co do bojowników.. to jak miałam kiedyś.. to z tym lusterkiem było dobre.
sam się chciał zabić
a zresztą i tak się sam zabił, bo sie rzucał w akwarium.
a teraz jedna welonka.. bo 2 pozostałe mi zdechły. oł.