Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 23 Gru 2007 Posty: 143 Skąd: z kartonu ^
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 18:19
Kasieenka napisał/a:
11. Nie całuj się.
Że co.?
_________________ Chcę być nicością, jestem nicością. Nie można mnie dotknąć, nie można mnie zranić. Nie mam uczuć, nie ulegam emocjom. Mogę wzbić się jak ptak, mogę marzyć, ale nie czuję. Nie mam ambicji, aspiracji, ani perspektyw, jestem zamknięta na wszystko.
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 23 Gru 2007 Posty: 143 Skąd: z kartonu ^
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 17:13
Leonardo napisał/a:
11 Szanul bliźniego swego aż spadnie ostatnia koszula z niego..takie durne
Przyznaję Ci rację, ponieważ jesteś z Lublina
_________________ Chcę być nicością, jestem nicością. Nie można mnie dotknąć, nie można mnie zranić. Nie mam uczuć, nie ulegam emocjom. Mogę wzbić się jak ptak, mogę marzyć, ale nie czuję. Nie mam ambicji, aspiracji, ani perspektyw, jestem zamknięta na wszystko.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
11. Kieruj się swoim rozsądkiem i nie patrz na innych
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
_________________ I lie awake watching your shoulders
Move so softly as you breathe
With every breathe you're growing older
But that is fine if you're with me
I pledge to wake you with a smile
I pledge to hold you when you cry
I pledge to love you till I die
Till I die