Mam pytanko - grasz już to? To, co mam zagrać nie jest jakieś bardzo trudne, ale strasznie długie i przejścia są trudne na początek, ale będę to ćwiczył. Co do filmiku... mogę wrzucić. Ale trochę na niego poczekacie (może po wakacjach będzie?). Ogólnie, to mi się to nawet spodobało.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Mam pytanko - grasz już to? To, co mam zagrać nie jest jakieś bardzo trudne, ale strasznie długie i przejścia są trudne na początek, ale będę to ćwiczył. Co do filmiku... mogę wrzucić. Ale trochę na niego poczekacie (może po wakacjach będzie?). Ogólnie, to mi się to nawet spodobało.
Nie potrafie jeszcze zagrać tych szybszych elementów, bo na nie jeszcze za krótko gram na gitarze, ale cwicze xP ten kawalek to jest juz klasyka x)) a tutaj pewien japoniec, który już opanował ten kawałek: http://youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 koles wymiata x)
_________________ The kids of tomorrow don't need today
When they live in the sins of yesterday.
Nie potrafie jeszcze zagrać tych szybszych elementów, bo na nie jeszcze za krótko gram na gitarze, ale cwicze xP ten kawalek to jest juz klasyka x)) a tutaj pewien japoniec, który już opanował ten kawałek: http://youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 koles wymiata x)
Ja rezygnuję. Nie mam do tego nerwów. Płaczę, jak widzę moje biedne palce...
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 142 Skąd: Łódź
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 22:47
Ja też dołączę. ^^
Gram od... 2 tygodni! Coś tam umiem, ułożyłem już jedną piosenkę (melodia na wiersz W. Broniewskiego "Bagnet na Broń") i uczę się powoli różnych kawałków.
_________________ A gdyby umierać przyszło,
przypomnimy, co rzekł Cambronne,
i powiemy to samo nad Wisłą.
Bagnet na broń!