Pomogła: 12 razy Wiek: 12 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4625 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 21:53 Fanklub Osób Skromnych (takich jak Ja)
Dobry Wieczór !
Natchniona rozmową z Piotrem, (który woli pozostać anonimowy , twierdząc,że nie może być osobą łatwo dostępną dla wszystkich) postanowiłam założyć klub o takich fajnych ludziach jak Ja i On.
Oboje jesteśmy znani ze swej ogromnej skromności.
Cytat:
Fałszywa skromność jest najprzyzwoitszym ze wszystkich kłamstw.
Zapraszam do wpisywania się ludzi skromnych , wielbiących skromność, oraz tych którzy Nam tej skromności zazdroszczą.
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1595 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 00:38
Misha napisał/a:
Ej no skromnie miało być
I jest. Nieskromnie poprosiłabym jeszcze o żelki, frytki, pizzę, Kubusia i jakiś dobry film
Misha napisał/a:
Dla pięknych Nesek specjalnie dzisiaj ekstrewagancja. Woda w papierowym kubeczku
Dobra, nie podlizuj się. I tak Ci nie dam sprobować
A właśnie, wspaniały Misha zapodał pomysł, by napisać hymn ludzi skromnych. Oczywiście, będzie on śpiewany uroczyście, na każdej konferencji ( o ile Radzio i ja uznamy, że takowa powstanie), spotkaniu forumowym i każdej rozmowie prowadzonej przez gg.
_________________ Myslovitz na sierpień:
'Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej ... '
_________________ Our lives are made, in these small hours, these little wonders, these twists & turns of fate... Time falls away, but these small hours, these small hours still remain...
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 02:57
To i ja się zapiszę jako ten , który wam zazdrości skromności.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Pomogła: 8 razy Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 17:06
To moze niech Aguś, sama oceni czy Judi się nadaje ; p
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1007 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 15:15
Zapisuje sie bo ja o swojej skromnosci moglabym godzinami mowic
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.