Pomogła: 9 razy Dołączyła: 20 Kwi 2008 Posty: 1045 Skąd: z dupy mamy
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 19:48
Wazelina napisał/a:
Pam param para rara pam param. Specjalnie dla Neski powstał mój ofcijalny fanklub. Będzie dużo czekolady i kanapek z dżemem!
Mianuję Neskę oficjalnym vipem w moim Fanklubie. Dostaje różową koronę. Zapraszam do zapisywania siem ! Lovciam Was.
Ach... jakie to słodkie ;] .
Jak mi zrobisz dobre kanapki, to się zapiszę .
_________________ Świat jest PEŁEN idiotów - oceniają, choć Cię nie znają!
naiwniacy, myślą, że obchodzi mnie coś trochę ta chora opinia..
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 166 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 09:02
Cytat:
Wazelina ale Ty jesteś poryta,myślisz ze jesteś fajna,a tak nie jest.
Wcale nie jest poryta ciekawe co Ci zrobiła takiego złego że tak uważasz? Ja ją lubię
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Największe gówno, które leży w kiblu, też może sobie powiedzieć: "Haa, jestem zajebiste, jestem największe i w ogóle. guru!". Jednak dalej będzie tylko gównem. Za dużo Ci się wydaje, pewnie sądzisz, że ten fanklub jest bardziej ironiczny, niż "na serio". Jednak w takie coś bawią się dzieci z zerówki.
Wazelina napisał/a:
No ba, fajny kawał mięcha na focie.
Nie no, lepsze niż RedTube. I to na forum - wygoda.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Największe gówno, które leży w kiblu, też może sobie powiedzieć: "Haa, jestem zajebiste, jestem największe i w ogóle. guru!". Jednak dalej będzie tylko gównem. Za dużo Ci się wydaje, pewnie sądzisz, że ten fanklub jest bardziej ironiczny, niż "na serio". Jednak w takie coś bawią się dzieci z zerówki.
Powiedziałeś, a teraz na górę do pokoju. Bo znowu dostaniesz w dupę.
Vatterbee napisał/a:
Nie no, lepsze niż RedTube. I to na forum - wygoda.
Na redtube takich nie zobaczysz. Chyba mówimy o dwóch różnych stronach.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.