:O:O:O a co to ona modem jest czy adminem ze trzeba sie podlizywac? Po prostu jest fajna, ma poczucie humoru i sie nie sadzi i nie obraza tak jak Ty..
Ja nie obrażam. Po prostu nie lubię okłamywać ludzi - "ale ty jesteś fajna i w ogóle, ładna fotka, ładny podpis, ładny AV". Piszę, to trochę wrednie, bo jestem wredny i tak już zostanie.
Potwierdzam, że Wazelina ma poczucie humoru, ale nie podoba mi się, że ze swojej osoby robi kogoś wielkiego.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Ja nie obrażam. Po prostu nie lubię okłamywać ludzi - "ale ty jesteś fajna i w ogóle, ładna fotka, ładny podpis, ładny AV". Piszę, to trochę wrednie, bo jestem wredny i tak już zostanie.
Jak to było wredne, to Ty nie wiesz co to jest wrednośc.
Vatterbee napisał/a:
Potwierdzam, że Wazelina ma poczucie humoru, ale nie podoba mi się, że ze swojej osoby robi kogoś wielkiego.
Nie robię nikogo wielkiego z siebie. Ja po prostu taką osobą jestem.
Kasieenka napisał/a:
Teraz wiem, ze nie jesteś prawdziwą emo .
BŁĄD ! TAM BYŁ BŁĄD ! NIKT MNIE NIE ROZUMIE ! NIKT ! POTNĘ SIĘ !!!
Normalnie aż żal człowieka ogarnia jak widzi co ludzie potrafią zrobić aby się dowartościować.. Tylko wazelina, twój fan klub jest chyba tylko jednoosobowy
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
z skąd ja wiedziałem że on tu coś napisze...
Oczywiście w ogóle nie obrażające Wazeliny ani nikogo innego ;]
Stanis napisał/a:
jednoosobowy
Dwuosobowy ;]
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
Normalnie aż żal człowieka ogarnia jak widzi co ludzie potrafią zrobić aby się dowartościować.. Tylko wazelina, twój fan klub jest chyba tylko jednoosobowy
Aż żal czytac, że Ty dowartościowujesz się moim kosztem. Spoko, pisz sobie.