Ahh xD tymbark wymiata ;p zawsze zamiast kupic jakies wieksze picie za zeta to tymbarka kupuje którego mam na raz haha ^^ jabłko-pomarancz,pomarancz-brzoskwinia uu zajebiste ;>
wolę te soki 250 ml o smaku pomarańczowym. No i te teksty pod nakrętkami
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Hueh, ja piję na zmianę Wiśnia-Jabłko z Jabłko-Miętą. Ale tylko w litrowych kartonach. Teraz np. mam w lodówie jeden, a na półce 6 kolejnych litrów soku. Wszystko pije sam, bo rodzice nie gustują jakoś w tych sokach.
Można powiedzieć, że jestem maniakiem tych dwóch smaków.
_________________ But there's nothing that Vodka can't cure ...
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]
Olla, nie znasz sie. Jabłko-mięta jest smaczniejsza .
_________________ Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare.
Już kilka osób nie wie co to oznacza i chciałoby wiedzieć, więc daje tłumaczenie ^^ :
Nigdy nie zawahaj się przyznać do błędu i przeproś.
Donaj, jabłko-mięta jest koloru piwa... więc na jakieś wypady dobra butelka...^^ ale tak to mięty nie lubię... więc jabłko- wiśnia najlepsza
_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]