Mam taki problem.. Kiedys bardzo podobał mi sie taki jeden chłoapak.Jest rok młodszy ode mnie. Zacząl podrywać moją koleżankę. Potem raz się spotkali a on napisal ze jest dziecinna i mogą zostać tylko przyjaciolmi. Teraz on zarywa do mnie. Spotkałam sie z nim pare razy, nawet calowalam. Ona o tym nie wie... Co o tym myślicie ? Zerwać tę znajomość ? Czy spotykac się po kryjomu...Dodam ze od dawna coś do niego czuje...
To nie był chłopak Twojej koleżanki, a skoro Tobie się podoba to korzystaj;)
zgadzam się. Jeśli dodatkowo chcesz być lojalna wobec koleżanki to jej o tym powiedz- jeśli jest mądra dziewczynka to zrozumie (w końcu nie może mieć do Ciebie pretensji, że nie przypadła mu do gustu). A ukrywanie sie z tym będzie zabawne i dziecinne wiec chyba nie ma żadnych przeszkód- przynajmniej ja ich nie widzę...
Czy spotykac się po kryjomu...Dodam ze od dawna coś do niego czuje...
Nie ma powodów, żebyś się z Nim spotykała po kryjomu. On nie chodził z Twoją przyjaciółką, nic go z Nią nie łączyło. Nie powinnaś się kryć z uczuciami. A nawet, gdyby był byłym chłopakiem Twojej przyjaciółki, powinna to zrozumieć i cieszyć się Twoim szczęściem. Przyjaźń nie polega na zazdrości, kłamstwach i oszustwach.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
ja na Twoim miejscu [tak jak powiedziały osoby wyżej] korzystałabym z tej okazji.
jeśli koleżanka spodobałaby mu się [a wiedziałaby że ty się w nim kochasz] napewno nie zerwałaby z nim kontaktu tylko ciągła[ciągnęła? ] to dalej nie zwracajac na Ciebie uwagi.
powodzenia z tym chłopakiem życzę. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:34
Koleżanka, czy przyjaciółka ? Bo to też jest różnica. Chociaż w sumie nie ma tu większego znaczenia. Wszystko zostało powiedziane wyżej. Facet nie ma dziewczyny w Twojej koleżance, nie miał jej nawet, więc nie ma powodu do żadnych pretensji, czy żalów z jej strony. Jeśli masz czuć się winna to [jak już też o tym mówili] powiedz jej o tym, ale to nie konieczność.
Ciesz się tym, że chce się spotykać z Tobą i korzystaj z tego.
Również życzę powodzenia.
Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 06 Lip 2008 Posty: 258 Skąd: sama nie wiem:P
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 11:30
Jasne, że działaj Tylko radzilabym powiedziec koleżance. Bo wiadomo ,że kłamstwo ma krótkie nogi;) A lepiej,że dowiedziala się z Twoich ust , niż z innych..
_________________ There's No Star In Heaven That We Can't Reach If We Tryin'
THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!
no i jeszcze ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze