_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 11:21
Kurde xD zaraz mnie ankamal wytropi i mnie sie oberwie.. Ale ja mam czasem tak samo tyle że żadna z nas chłopaka nie ma.. a dzielą nas kilometry i obowiązki..
I czasem też mam wrażenie że jestem tylko wtedy kiedy jestem jej potrzebna... i no dobra.. jest no tą moją przyjaciółką.. ale wiesz co?
Tak na prawde.. to nigdy sie nie ma prawdziwego przyjaciela..
Z tą twoją przyjaciółką mozesz utrzymywac kontakt.. ale się nie angażuj.. Będzie chciała to sama przyjdzie.. a jak nie.. no to trudno.. nie była ciebie warta.
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Zgadzam sie,że chłopak powinien być najważniejszy,ale jej nie powinna zaniedbywać.
A co to jej zwierzątko? A może w dowodzie ją ma, że nie może? Nie leżała umierająca, nie miała jakiejś sytuacji w której bez niej by sobie nie poradziła. Leżała sobie po prostu 2 tygodnie w domu, ona wiedziała, że nic jej nie jest i w cale nie uważam, że miała obowiązek czuwać 24/7 przy jej łóżku bo jest jej przyjaciółką. Czasem dziwi mnie to rozumienie przyjaźni u niektórych osób. Przyjaźń to nie posiadanie osoby na własność i spędzanie z nią całego dnia i każdej wolnej chwili. Przyjacielem można być i widzieć się raz na 2 miesiące.
[ Dodano: Wto Mar 18, 2008 22:57 ]
honey_girl napisał/a:
a ja się z tym nie zgodze..
Bo pewnie masz ze 12 lat.
Ale nie rozumiecie ja po prostu nie mówie ze miała przy mnie siedziec 24/7 mi po prostu chodzi ooo to , ze nawet te 30 min przeciez by jej nie zbawiło..Chociaż zadzwonić napisać smsa pogadac ii wogle... Nic takiego miejsca nie miało niestety:/ Teraz juz wiem , że nie mam czasu na przyjaźnie. Najwazniejszy jest rodzina , chłopak ii na tym koniec. =D