forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy to przyjaciółka???
Autor Wiadomość
Hush 
Początkujący

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 17:36   

Przyjaciółka - najgłupsze określenie.

Nie ma 'przyjaciółek',
są tylko dobre koleżanki, którym do ideału troche brakuje.

[*]

Gwiazdka 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Mar 27, 2008 21:07   

Hmm.. nie wiem po co ją przepraszałaś.... Jeżeli jej nic złego nie zrobiłaś, to nie ma za co przepraszać. Może pogadaj z nią. Jeżeli zależy jej na przyjaźni to powinna Ci jakoś uzasadnić swoje zachowanie itd.

margot 
Początkujący
a takie cuś

Wysłany: Pią Mar 28, 2008 13:25   

najlepiej jej powiedz co ci nie odpowiada w jej zachowaniu. jak se obrazi to trudno. jesli sie z nia uzerasz, bo boisz sie sytuacji jak juz nie bedziecie przyjacioleczkami. daj spokoj. albo sie z nia uzeraj, jak to lubisz, ale ja na twoim miejscu poszukalabym nowych znajomych.

Usuniety.
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 28, 2008 15:31   

Ale ja się z nikim nie użeram po prostu nie wiem dlaczego ona sie obraziła przesz głupiego sms
może juz dawno chciał sie nie przyjaźnić odemnie i teraz miał wymówke zeby sie nie odzywać
moze mam mnie dosć
i dlatego tak postepuje
ale raz juz byłam w tekiej sytułacji ze ona 4 miesiace sie do mnie nie odzywała nawet sprawa była u pedagoda i wogle chaos był w klasie przez nas a poxniej znowu do mnie przyszła i przyjaźniłysmy sie jak by nic sie nie stało az do tego momentu .
Ja nie moge o tym przestać myślec próbuje zaprzyjaźnic sie z innymi kolezankam ale nie moge nie potrafie ;( :/

mya89
Nowicjusz

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:17   

Chory układ - uciekaj, gdzie pieprz rośnie !

Choćbyś stawała na głowie, znajdzie się pretekst, ażeby zrobić Ci scenę o byle co. Albo ma kompleksy, albo żeruje na poczuciu wyższości.

Usuniety.
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:48   

Wy wszyscy macie racjie , ale co ja mam robić jak ja ja lubie
tej dziewczyny nie da sie nie lubic
nie wiem ja nie mam pojecia co mam robic ze saba jak sie od tego uwolnic ;(
jestm już załaman

[ Dodano: Sob Mar 29, 2008 14:59 ]
Prosze pomózcie

kaatee
Nowicjusz

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 16:13   

Najlepsze to se dziewczyny ktore 5 razy sie spotkaja ,pogadaja troche na gg I ;przyjaciolki' dziecinada.. a potemm wielkie wyrzuty ze OOh 'przyajciolka' ma do mnie pretesje.

Ayasha 
Nowicjusz
^^

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 16:37   

Moim zdaniem to nie jest prawdziwa przyjaciółka. Faktycznie, niepotrzebnie ją przepraszałaś. Spotkaj się z nią, porozmawiajcie i wtedy dobrze się zastanów czy aby na pewno uważaz ją za 'przyjaciółkę', czy naprawdę jest tego warta.

Usuniety.
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 17:47   

Piszę z mnią od dwuch dni na gg sama zaczyna rozmowe a w skzole tylko czesc mi mówi.
Ja mysle ze ona juz nie chce sie ze mna przyjaźń pisze na gg pewnie z wielkiej łaski
i nie wiem wogle po co skoro w szkole sie nie odzywaja jestm juz zagubiona w tym swiecie
nie wiem wogle co tutaj robie ;(

[ Dodano: Sob Mar 29, 2008 18:49 ]
Po co ona chcaiła sie ze mna przyjaźnić
ja lubiłam samotnosc nigdy nie miałam przyjaciół było mi dobrze moze dla tego ze nie czułem tego uczycia a teraz sie gubie w tym wszystkim ;(

[ Dodano: Sob Mar 29, 2008 22:15 ]
Prisze pomóżecie

[ Dodano: Nie Mar 30, 2008 00:43 ]
Proszę
Pomóżcie co mam robic

iwona_212
Nowicjusz

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 12:18   

jak ci robi łaske ze sie w ogóle odzywa to daj sobie z nią spokoj. zapytaj sie ostatni raz czy coś do ciebie ma, a jak nie odpowie to znaczy ze nie jest cieie warta. też przez to przechodziłam. na początku było nie fajnie, ale teraz jestem w 100% pewna ze dobrze zrobiłam.

19MONy08 
Nowicjusz
..ja też.

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 09:03   

Marta ;] napisał/a:
czy to jest przyjaciółka???

Chyba Ty powinnaś to najlepiej wiedzieć. Czy to co jest miedzy Tobą i Twoją 'przyjaciółka' jest przyjaźnią.

http://www.fotka.pl/profil/19MONy08/

xReVx 
Nowicjusz
St. Anger

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 09:07   

Jeżeli Ci na niej zależy to działaj tym co Ci w duszy gra a nie rozumem ;)
A pomyślałaś ,że to może zwykłe przyzwyczajenie?
Może nie jest taka 'siuuuper' jak myślisz? Pomyśl nad tym sama ew.; porozmawiaj z rodzicami- wbrew pozorom, potrafią niekiedy dobrze doradzić :)

Pzdr.

Usuniety.
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 20:27   

hej wszystkim którzy odpisali na mojego posta.
Opłacało się poczekać i przeprosić za nic .
Teraz to jest naprawdę zajebista przyjaźń wszystko wyjaśnione
Dogadujemy się i ogólnie jest spoko.
i Dziękii jeszcze raz ze daliście mi trochę de myślenia :P :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :nana: :lolek: :lolek: :lolek: :lolek: :lolek: :lolek: :lolek: :lolek: :lolek: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Odpowiedz do tematu