Elo, mam w szkole koleznake, jest z rownoleglej klasy, nie chodze do niej czesto... bo moze jestrm troche niesmialy... i nie wiem o czym z nia porozmawiac...
Ona tez za czesto do mnie nie chodzi, ale cos miedzynami jest, bo czesto ze soba smsujemy.. Chyba troche wstydliwi jestesmy. Ale czsami ale rzadko sie spotykamy.. Gdy byly walentynki to byla u nas w szkole poczta walentynkowa i oczywiscie wyslalem jej walentynke
Ale niedslugo jest dzien kobiet. Czy powienienem kupic jej roze czy cos takiego?
Co powienienem jej powiedziec gdbym wreczal jej ta roze?
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1752 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 15:22
Chemia przez sms-y to ciekawe . Przestań się skupiać na kupowaniu prezentów bo ona już na pewno wie, że ci się podoba i to nie jest dobry sposób na wyrwanie dziewczyny. Skup się na tym żeby się zacząć z nią często spotykać w realu!
Mam pomysł :] Najlepszym prezntem bedzies TY !! Zapros ja na spotkanie, pojdzcie sobie na spacer i moze dzies pozniej .. xP
Wizzard napisał/a:
Chemia przez sms-y to ciekawe
Moze wtedy cos bedzie z tej chemii ale bezesemesowej xPP Tylko takiej naturalnej ... A poza tym co wy zawsze z tymi prezentami ?? To juz sie staje nudne ... pomysl jaka mogla by byc jej idealna randka i taka niech bedzie Nie znam jej, nie wiem co lubi wiec coś konkretnego nie podpowiem ... x[
_________________ Kazdą porażkę nie traktuj jako przegraną, tylko jako nowe doświadczenie Tak w ogóle to kocham was ;* xD
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 17:28
Wizzard napisał/a:
Chemia przez sms-y to ciekawe . Przestań się skupiać na kupowaniu prezentów bo ona już na pewno wie, że ci się podoba i to nie jest dobry sposób na wyrwanie dziewczyny. Skup się na tym żeby się zacząć z nią często spotykać w realu!
Brawo dla tego Pana!
Te smsuy, gadu gady to robią z ludzi jełopów.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Jeśli ktoś jest nieśmiały i boi się reakcji dziewczyn na swoją osobę to jaki widzisz inny sposób na zapoznanie się z jakąś? Tylko proszę nie gadaj o jakichś imprezkach, piwku czy po prostu o podejściu i zagadaniu, bo chyba widać, że dla kolegi jest to na razie trudne.
Ja uważam, że smsy czy gadu-gadu to dobry sposób na poznanie się lepsze, ale tylko wtedy jeśli chodzi o poznanie się, powymienianie się myślami, w sam raz na początek ,,znajomości". Nie można tylko na tym poprzestać, bo to nie o to chodzi i jest głupie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 18:13
nie_dziekuj, o tym mowie. na początek? ok, dobra.
Ale czesto ludzie na tym koncza i spotykając sie nie umieją rozmawiac a na gadu nie nadazaja z pacami na klawiaturze .
Zreszta, keidys ludzie nie mieli komunikatorow internetowych smsow i mysle ,ze wtedy nie bylo problemu "niesmialosci " az tak wielkiego.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
nie_dziekuj, o tym mowie. na początek? ok, dobra.
Ale czesto ludzie na tym koncza i spotykając sie nie umieją rozmawiac a na gadu nie nadazaja z pacami na klawiaturze .
Jeśli to miałaś na myśli to oczywiście zgadzam się z Tobą, że smsy i gadu-gadu robią z ludzi jełopów.
Różnie można zinterpretować Twoją wypowiedź po prostu.
[ Dodano: Wto Lut 26, 2008 18:18 ]
Aguś napisał/a:
Zreszta, keidys ludzie nie mieli komunikatorow internetowych smsow i mysle ,ze wtedy nie bylo problemu "niesmialosci " az tak wielkiego.
Nie wiadomo jak było. Myślę, że był tak samo jak i teraz, bo nie wydaje mi się, żeby nieśmiałość, lęk przed ludźmi, przed ich ocenianiem był jakąś chorobą cywilizacyjną.
No moze i jest niesmialy ale GG bedzie go tylko ograniczac... bedzie gnił tylko na komunikatorze i telu w zadowoleniu ze z nia "klika". Jak najwiecej czasu spedzaj z nia, tzn. w miare mozliwosci xP Podejdz, pogadaj o pierdołach ... dasz rade 3mam kciuki mistrzu
_________________ Kazdą porażkę nie traktuj jako przegraną, tylko jako nowe doświadczenie Tak w ogóle to kocham was ;* xD
No moze i jest niesmialy ale GG bedzie go tylko ograniczac... bedzie gnił tylko na komunikatorze i telu w zadowoleniu ze z nia "klika". Jak najwiecej czasu spedzaj z nia, tzn. w miare mozliwosci xP Podejdz, pogadaj o pierdołach ... dasz rade 3mam kciuki mistrzu
Hehe, wiem, że tak by było najlepiej, ale skoro kolega nieśmiały, wstydzi się, ona też, to cóż poradzić?
Może po tych rozmowach na gadu i smsach w końcu któreś się odważy na tyle, żeby przejąć inicjatywę i proponować spotkania na żywo. I tak by było najlepiej, ale to jak widać nie zawsze musi być takie proste.
nie_dziekuj => nie ma innej rady ... no nic nie zastpai widoku kobiety na zywo Jak sie zatnie czy nie ebdzie wiedzial co powiedziec to po prostu bedzie na nia patrzec ... Takie spogladanie sobie w oczy jest sexxxy !! A tak serio to musi sie przelamac, wkoncu to jest facet ... to płeć męska powinna wszysko zaczynać xP Mowie Ci, że chłop da rade i wszystko bedzie allright
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 21:05
8 marca!!!! To jest dzien kobiet <padł>!!!!
Tak a propos myślę, że tutaj upominek nie jest najważniejszy zaproponuj pierwsze spotkanie, róża badz jakis drobiazg moze byc tak jako symboliczny dodatek (nie mysle tu o rajstopach )
Chryzantemy xD Nie no staryyy hmmm .. różą bedzie najodpowiedniejsza xP Tylko nie kup takiej malutkiej bo tak nie wypada ... mi sie zawsze dłłłłuuuuuuggggiiieeee i takie bordowe xD Fantazja ^_^
Jesli chcesz jej cos powiedziec przy wreczaniu kwiata powiedz "Daleko mi do Apolla, daleko do herkulesa czy einstaina jednakze nawet tak prosta osobka jak ja potrafi dojrzec tak cudna istote posrod rzeczywistosci bagna. Przyjmij ta piekna roze, a jak wiadomo piekno powinno trzymac sie piekna" ... na poczekaniu wymyslilem, dopracuj i bedzie dobrze ;]
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"