Wiek: 17 Dołączyła: 09 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: z Lublina
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 14:17 dziwna sprawa =] pomocy! =] wyrażajcie swoje OPINIEEEEEEEEEE
no więc... jak juz pisałam kilka dni temu - jestem osobą otwarta na nowe kontakty...
Zauważyłam jednak , że gdy się pojawiam w jakimś miejscu inne laski patrzą na mnie jak na rywalkę i zachowują się jakbym nią była...w efekcie częściej przebywam z chłopakami... myślę jednak , że lepiej byłoby to troszkę zmienić ...zawsze lepiej jest mieć kilka kumpelek =]
nie rozumiem tych PRAWIE wszystkich dziewczyn , które odrazu zakładają że jestem pustą laską , nie znając mnie....wiem , że nią nie jestem a pozory przecież często mylą! proszę o comenty!
Zauważyłam jednak , że gdy się pojawiam w jakimś miejscu inne laski patrzą na mnie jak na rywalkę i zachowują się jakbym nią była
Może jesteś to fakt, że jeśli jesteś lepsza od innych, masz większe powodzenie, a ludzie naturalnie Ci tego zazdroszczą. Nie martw się, nie wszyscy tacy są, na szczeście
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 15:22
owe inne laski sa pewnie po prostu zazdrosne, ze masz wkolo siebie chlopakow... bo to one wolaly by byc na Twoim miejscu.. A tak: skoro jestes 'nowa' i ze tak to ujme włazisz w jakiesz towarzystwo to normalne, ze tak one tak sie zachowuja - taki swiat i niektorzy ludzie naprawde maja niezle naryte w glowach
_________________ "Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej...[...]"
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 23:26
Idziesz do kobiet ? Nie zapomnij bicza ! Jak mawiał Nietzsche. Taka już wasza kobieca psychika... pokręcona.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 09:38
moniczek napisał/a:
nie rozumiem tych PRAWIE wszystkich dziewczyn ,
Też nie rozumiem bab.
moniczek napisał/a:
Zauważyłam jednak , że gdy się pojawiam w jakimś miejscu inne laski patrzą na mnie jak na rywalkę i zachowują się jakbym nią była...w efekcie częściej przebywam z chłopakami... myślę jednak , że lepiej byłoby to troszkę zmienić ...zawsze lepiej jest mieć kilka kumpelek =]
No to zazdroszczą Ci tego.
Może zacznij powoli wkręcać się w ich towarzystwo?
*NumberOne* napisał/a:
pokręcona.
o tak. strasznie pokręcona
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 09:43
Mam podobny problem tyle że ja to za problem nie uważam xD jeszcze dochodzi do tego ,że pyskata jestem i tylko jakaś się na mnie krzywo patrzy oj to już nie jest za dobrze xD a często się krzywo patrzą
moniczek, nie szukaj przyjaciółek na siłe
Cytat:
Bo jeśli tak siebie kreujesz to jesteś tak postrzegana.
ona się na taką nie kreuje ona taka jest .....i nie sądze żeby dobrym pomysłem było stawać się kiimś innym tylko dlatego ,że jakimś dziewczyną się to nie podoba.
A i jeszcze jedno nie wiem kto jest bardziej pusty ten kto ocenia tylko i wyłącznie po
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 09:46
Cytat:
ona się na taką nie kreuje ona taka jest .....i nie sądze żeby dobrym pomysłem było stawać się kiimś innym tylko dlatego ,że jakimś dziewczyną się to nie podoba.
a właśnie. O tym zapomniałam
Nie zachowuj sie jakoś inaczej, jak nie Ty w ich towarzystwie. Mają polubić Cię taką jaką jesteś, a nie kogoś udawanego.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
o mnie też tak mówią, miałm przypadek że dziewczna [nie jeden] po prostu stwierdziła po moim wyglądzie że jestem jaka nienormalna itp. miała o mnie złe zdanie, ale kiedy mnie poznała bliżej strasznie sie polubiłyśmy
_________________ Mamy toczyć ten epicki bój do czasu kiedy zabrzmią trąby sądu ostatecznego?
*~~*~~*~~*~~*~~~*
I miss you:*
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 14:51
Zadrość to wszystko. Ale może nie zmieniaj siebie tak drastycznie, tylko trochę przystopuj do chłopaków. No wiem, że to trudne, bo każda z nas chce być adorowana, czy po prostu przebywac w towarzystwie facetów, ale może to jedyne wyjście? A jak i to nie pomoze, to radzę zmienić koleżanki, które nie będa się tak zakochowywały...
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Nie tylko Ty się tak czujesz... Takie są prawa natury... I tu już nawet nie chodzi o "urodę"... Jest ważna, ale pewnosć swojej wartosci... O to mogą być zazdrosne;] Być moze same nie są pewne...
Zazdroszczą Ci - na bank(skoro masz więcej kolegow i sie z nimi "krecisz"). Jesteś dla nich rywalka, bo być moze masz to, czego one nie mają i boja sie, ze ktoś to zauważy;] Pamiętaj, że nie można ufać do końca żadnej babie... No ewentualnie rodzinie, choc też nie do końca siostrom... Często odbijają sobie facetow... Nie przejmuj sie, ze znalazlaś sie w takeij sytuacji. Ona nie jest najgorsza;] Prawdziwa kumpela sama sie znajdzie;]
_________________ Każda prawda ma dwie strony: moją i twoją. Iason Evangelu