W wielu przypadkach tak bywa, że z przyjaźni rodzi się miłość. Ja osobiście jestem w przyjaźni z pewnym kumplem, ale to tylko przyjaźń i nie wyobrażam sobi, aby zrodziła się z tego miłość, ponieważ to tylko przyjaciel i nikt więcej, nawet nie myślę o tym, żeby w przyszłości było inaczej.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 17:46
Mnie się wydaje, że miłość z przyjaźni to prędzej przyzwyczajenie, zauroczenie, niż coś prawdziwego. Oczywiście tylko w jakimśtam % takich przypadków,.
_________________ "Żyje się tylko chwilę
a czas -
jest przezroczystą perłą
wypełnioną oddechem
a meble są kanciaste
a ciało - delikatne
a ziemia wszędzie płaska
a niebo nieosiągalne"
Raz na (ruski) rok, ale tylko w porze obiadowej. Czasu wietnamskiego.
Mokate napisał/a:
miedzy chlopakiem a dziewczyna jezeli jest przyjazn (taka dobra przyjazn a nie kumpelstwo:P) to ZAWSZE jedna z osob sie zakocha w tej drugiej
Ja mam jakoś (najlepszą) przyjaciółkę, ona ma chłopaka i w ogóle, a ja bym z nią z nic być nie chciał (i ona ze mną też). Pfuj... Po prostu jesteśmy jak rodzeństwo...
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Jeśli zadałeś takie pytanie to prawdopodobnie spotkało Cię coś takiego, człowiek uczy się na błędach, więc nie pozostaje nic innego jak sprobować czy faktycznie często Przyjaźń zamienia się w miłość.
_________________ The kids of tomorrow don't need today
When they live in the sins of yesterday.