"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
to zależy od ludzi, ale moim zdaniem czysta przyjaźń zawsze zostanie przyjaźnią, a miłosć jest miłością, co prawda zbudowana na przyjaźni, ale innego rodzaju.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1596 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 19:09
giwera napisał/a:
Jak czesto Przyjaźn zmienia sie w Miłosc
Nigdy.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
Przyjaznie sie z kolezanka z klasy od jakiegos czasu bardzo blisko, wspolne spacery itp buziaki. Dla niej wyrzekłem sie paru kiedys dla mnie istonych rzeczy i potrafie z nia siedziec na GG cały dzien, wyjsc na spacer a potem znowu na GG pisac... Cos do niej czuje, ale nie wiem czy ona do mnie tez, wiec zdecydowanie moge stwierdzic ze przyjazn miedzy chłopakiem a dziewczyna w 50 % moze zakonczyc sie miłoscia...
Zależy.. wszystko zaczyna się od tego jak kogoś poznaliście... zazynacie się coraz więcej spotykać, zaczynacie gdzieś razem wychodzić, zaczynacie się lubić, to wszystko coś znaczy i może to już nie być przyjaźń a coś więcej, w końcu wpadacie sobie w oko ( przysłowiowo ), zaczynacie rozmawiać o coraz głębszych sprawach i wszystko to się układa, bo przecież to nie ma tak że zaczynacie dużo ze sobą chodzić i nagle myślisz że ona cie bardzo lubi zaproponujesz jej " czy chcesz chodzić ze mną" przecież to totalny bezsens To już samo wychozi i sami się już dowiecie że to nie przyjaźń was łączy ale uczucia, miłość wzajemna.
Więc przyjaźń często zamienia się w miłość Oczywiście to moja opinia
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1005 Skąd: Krosno !
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 09:54
miedzy chlopakiem a dziewczyna jezeli jest przyjazn (taka dobra przyjazn a nie kumpelstwo:P) to ZAWSZE jedna z osob sie zakocha w tej drugiej
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
malina;) [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 10:05
W moim przypadku prawie kazda przyjazn przerodzila sie w milosc predzej czy pozniej