Wysłany: Nie Lut 25, 2007 21:31 Jak odzyskać bliższą kolezankę??
Kolegowałam (bo przyjaciół nie miałam, nie mam i nie będę mieć) się z nią od podstawówki, kiedy się tylko poznałyśmy i w pierwszej gimnazjum założyłyśmy wspólnie bloga o nauczycielce, jak to sie wydało to jej rodzice zrobili mi zadymę w chacie i w szkole i nie pozwolili jej się ze mną trzymać, ona tez nie chciała... Od tej pory minął miesiąc, a ona nawet do mnie nie zagada ani sie nie odezwie,a w towarzystwie mnie ignoruje.. Pomocy co mam zrobić, ja tego dłuzej nie zniose...
To TY zagadaj do niej. Zrób pierwszy krok. To zawsze pokaże cię w lepszym świetle.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
porada mezara nr.30048218:
nie mozesz odpuscic.. musisz ja przekonac ze tracac z toba kontak wiele stracila... pozatym postaraj sie dotrzec do ich rodzicow ze jestes madra rzeczna i takie tam to powinno pomoc
hmmm to na 100% odpada bo dostałam od nich zj***, za to co nawypisywałyśmy w blogu i powiedzieli że po nas by sie tego nie spodziewali że jestem xle wychowana itp. itd.
Salami napisał/a:
To TY zagadaj do niej.
jak juz mówiłam ona mnie ignoruje... zazwyczaj siedziałyśmy razem w ławce, teraz siada z kim innym, a gdy próbowałam sie ją spytać o zadanie to mnie olała...
jezeli ona taka jest to na to nic nie poradzisz jezeli ona sie od ciebie odwrocila to albo sama wroci albo zdazy sie cud ale ty o nia nie walcz staraj sie zapomniec
Jak dla mnie to dziwna jest ta dziewczyna... Powinna też zagadać a nie ignorować Ciebie w końcu ty sama tego nie zrobiłaś tylko z nią... Jak chcesz to zagadaj pierwsza, ale ja bym tak nie zrobiła poszukała bym sobie nowych koleżanke albo bardziej bym sie zakolegowała z tymi co mam ale nie z nią.... (czas goi rany)
_________________ są chwile i ludzie,których sie nie zapomina
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 22:20 Re: Jak odzyskać bliższą kolezankę??
Rzadzia napisał/a:
Kolegowałam (bo przyjaciół nie miałam, nie mam i nie będę mieć) się z nią od podstawówki, kiedy się tylko poznałyśmy i w pierwszej gimnazjum założyłyśmy wspólnie bloga o nauczycielce, jak to sie wydało to jej rodzice zrobili mi zadymę w chacie i w szkole i nie pozwolili jej się ze mną trzymać, ona tez nie chciała... Od tej pory minął miesiąc, a ona nawet do mnie nie zagada ani sie nie odezwie,a w towarzystwie mnie ignoruje.. Pomocy co mam zrobić, ja tego dłuzej nie zniose...
Jeśli ONA nie chce się do Ciebie odzywać - nie bądź natarczywa!
Daj sobie z nią spokój, i zakoleguj się z kimś innym.
Natomiast, jeśli czujesz, że chcecie się dalej kolegować, albo że ona tego chce, ale nie potrafi wyciągnąć ręki - Ty to zrób.