Wysłany: Wto Maj 15, 2007 17:54
a ja mam do ciebie pytanie dlaczego tak bardzo chcesz sie z nim zaprzyjaznic??? bo tak jak powiedziała kruszynka to jest podejrzane wiesz ze pozniej to moze sie z twojej strony przerodzic sie w cos innego???hmmm...............???
_________________ ""Szczęście nie jest dziełem przypadku,ani darem bogów.Szczęscie to cos,co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego"""
_________________ 'bądź pamięcią, której nie da się zapomnieć.
bądź nadzieją, bądź mą wiosną i jesienią,
bądź uśmiechem wśród tysiąca drobnych zdarzeń.'
Zacznij z nim gadać, tak o wszystkim - potem nawet się nie zczaicie, że jesteście przyjaciółmi. Chyba, że nie pasujecie do siebie - wtedy mówi się trudno
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 17:28
Hmmm... chciałabym przeżyć coś takiego... ale jakoś nie wierzę jednak w tego rodzaju przyjaźń... sama nie wiem czemu. Być może nie umiałabym się zwierzać chłopakowi (przyjacielowi) z moich rozterek miłosnych... dla mnie IMPOSIBLE!
_________________ "Pierwsi byli jaskiniowcy, tak, jaskiniowcy to pierwsi punkowcy..." ;p;p
Leniwiec - Długa historia Punk Rocka
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 20:17
normalnie. Tak samo jak z dziewczyną;) ja mam wielu przyjaciół- chłopaków, nawet chyba wiecej niż dziewczyn;)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Jako chłopak powiem tak : My chłopaki
1)Lubimy czasami powkręcać dziewczyny żeby się nami zaczęły interesowąć
2)To co mówimy trzeba interpretować jak Biblię czyli nie dosłownie
3)Zwykle dziewczyny się nabierają
4)Jeśli chodzi o przyjaźń albo coś dalej to się nie odzywam bo dziewczyny nie miałem
5)Troche wiem od kumpli z klasy jak to jest z ich dziewczynami
to sie nie da tak, chce miec przyjaciela i czary mary, juz go mam. Na to sie pracuje wiele lat. Nie jest łatwo komuś bezgranicznie zaufać. Mi się udało, przyjaźnię się z chłopakiem, lepiej mi się gada z nim niż z dziewczynami i wcale nie ejst tak, że nie mogę mu powiedzieć o kłopotach miłosnych. W końcu jest facetem, to tym bardziej może mi pomóc! To działa w obie strony. Doskonale mnie rozumie, a nie ejst gejem! Aż się dziwię, że takiego znalazłam