forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zaprzyjaźnić się z chłopakiem??!!
Autor Wiadomość
Judyt 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:12   

Ja mam jednego przyjaciela i jest nim własnie chlopak. Przyjaxnimy sie juz od 5 lat i nie wyobrazam sobie normalnego funkcjonowania bez Krzyśka. Zawsze moge na niego polegac, w każdej sytuacji, On na mnie też.

Jamaica 
Miss forum!
przyczajony tygrys

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 16:35   

a jak się zaprzyjaźnia z dziewczyną? Tak samo jak z chłopakiem. Tylko tyle, że z chłopakiem raczej nie powymieniasz się numerami do kosmetyczki, namiarami na dobry towar< czytaj kremy, pomadki, perfumy itd> ja mam tę łatwość, że interesuję się sportem i zawsze jest jakiś temat, a oni siedzą w\ z wywalonymi gałami i się gapia, bo skąd dziewczyna o tym wszystkim wie?;p
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus

Oska
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 17:35   

Podbitka do chłopaka i zagadać.
Proste.

19MONy08 
Nowicjusz
..ja też.

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 19:10   

Zaprzyjaźnić się z chlopakiem nie zawsze jest łatwo.
Czasem wystarczy tylko z nim troche pogadać i powierzyć mu swój sekret a on zacznie traktować Cię jak przyjaciółkę.
Do innych trzeba podchodzic powoli. Zapoznać się w realu, zagadać na gadu, potem gadać realu i traktować go jak zwykłego kolegę i coraz bardziej się do niego zbliżać i mówić mu coraz więcej. Nie zaszkodzi np po czasie zapytać go czy jesteście kumplami czy przyjaciólmi, a on wtedy powinien Ci odpowiedzieć jak jego zdaniem jest miedzy wami.

http://www.fotka.pl/profil/19MONy08/

ekspresyjna007 
Nowicjusz
łagodna owieczka

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 19:24   

fantasmagoria napisał/a:
Glupie pytanie.

Na sile sie z kims zaprzyjazniac?
Powodzenia.

Sama jesteś... ech. Darujmy sobie inwektywy [aaa, ha, jakie mądre słowo! :D ].

To co, mamy pozostawić swój los przypadkowi? Czekać, aż sam przypałęta się do nas ktoś, kogo polubimy? Jeśli podoba nam się czyjś styl bycia, czemu nic z tym nie robić?

Mamoooo... ;P

EDIT: i z tego wszystkiego zapomniałam, że miałam swoje zdanie wyrazić w sprawie z tematu :)
Nic innego, jak rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać: on sam na pewno zechce rozwijać znajomość.

Nadal...

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 19:48   

Zaprzyjaźnić się z chłopakiem?Jeżeli jesteś dziewczyną to daj sobie spokój, trudno być w szczerej przyjaźni z płcią przeciwną, najczęściej kończy się to miłością bądź jeżeli znajdziesz własną miłość zerwaniem kontaktów.

Persefona 
Początkujący

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 22:46   

myślę, ze sie mylisz Maybach.

Jesli zamierzasz sie kumplowac z plcia przeciwna to dobrze robisz. Chłopacy są najlepszymi kumplami na Ziemii :) a przyjazn nie zawsze przeradza sie w milosc lub szkodzi temu uczuciu :) prawdziwa przyjazn to cos wiecej niz egoizm i zazdrosc zwiazana ze szczesciem "przyjaciela".

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 22:57   

Cytat:
Chłopacy są najlepszymi kumplami na Ziemii :)

Często jednak chłopacy przestają pragnąć być jedynie kumplami i odwrotnie ;)
Cytat:
przyjazn nie zawsze przeradza sie w milosc lub szkodzi temu uczuciu :) prawdziwa przyjazn to cos wiecej niz egoizm i zazdrosc zwiazana ze szczesciem "przyjaciela".

Prawdziwa przyjaźń a życie codzienne to dwie różne sprawy

Persefona 
Początkujący

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:05   

przykro mi, ze Tobie nieznane jest to uczucie. Często nie oznacza zawsze! Widzisz, zazwyczaj w zyciu codziennym poznaje sie ludzi i przebywa z nimi oraz poznaje.

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:08   

Cytat:
Widzisz, zazwyczaj w zyciu codziennym poznaje sie ludzi i przebywa z nimi oraz poznaje.

Wiem o tym
Cytat:
przykro mi, ze Tobie nieznane jest to uczucie. Często nie oznacza zawsze!

Uczucie przyjaźni z płcią przeciwną jest mi znane, jednak jest mi znany również ból związany ze stratą tej osoby z powodów rodzącego się uczucia ;)

Persefona 
Początkujący

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:13   

czym wiec dla Ciebie jest przyjazn? Wieczna zazdroscia? Wybacz, ale mam od 17 lat przyjaciela, i to jedyna osoba na swiecie, z ktora nigdy sie nie poklocilam, ktora mnie rozumie i bardzo dobrze zna. I w jego zyciu bylo duzo dziewczyn, i w moim (chlopakow), jakos to nas nie poroznilo :P

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:38   

Cytat:
czym wiec dla Ciebie jest przyjazn? Wieczna zazdroscia? Wybacz, ale mam od 17 lat przyjaciela, i to jedyna osoba na swiecie, z ktora nigdy sie nie poklocilam, ktora mnie rozumie i bardzo dobrze zna. I w jego zyciu bylo duzo dziewczyn, i w moim (chlopakow), jakos to nas nie poroznilo :P

Ja również mam przyjaciółkę...Jednakże miałem ich już kilka...I nie można powiedzieć, że łatwo znaleźć prawdziwego przyjaciela/przyjaciółkę

Persefona 
Początkujący

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:39   

jednakze na pytanie nie odpowiedziales :P

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:44   

Cytat:
czym wiec dla Ciebie jest przyjazn? Wieczna zazdroscia?

Bo jeżeli odpowiednio interpretowałabyś to co napisałem to byś wiedziała :P Napisałem, że mam przyjaciółkę, ale napisałem również, że miałem ich kilka...Niełatwo znaleźć tą jedyną, prawdziwą.Często przyjaźń źle się kończy...Chociaż zależy jak się postrzega przyjaźń.Jeżeli według kogoś przyjaźń to jedynie "wygadywanie" się nawzajem z problemów to się myli.Przyjaźń to również chęć "luźnej" rozmowy, przebywania z drugą osobą...dlatego często kończy się miłością/zauroczeniem ;)

Persefona 
Początkujący

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:48   

wiesz Inteligencie, przeczytaj swoja cudowna wypowiedz :P i odpowiedz na pytanie: czym DLA CIEBIE jest przyjazn?! Nom, nom, czyzby serducho złamane?? Ojojoj :P "Bo jeżeli odpowiednio interpretowałabyś to co napisałem to byś wiedziała Napisałem, że mam przyjaciółkę, ale napisałem również, że miałem ich kilka...Niełatwo znaleźć tą jedyną, prawdziwą.Często przyjaźń źle się kończy...Chociaż zależy jak się postrzega przyjaźń."- jesli to dla CIebie wyjasnienie pytania to dzieki wielkie Geniuszu.

Odpowiedz do tematu