zagadaj do niego i poznaj go. Gadaj z nim o jego zainteresowaniach, o tym co lubi a co nie. Myślę, że Ci sie uda
mam jego nr gg. napisalam do niego w niedziele i pisalam w pon. ale od wczoraj niezbyt, bo jak cos pisze to odpowiada wprawdzie, ale sam z siebie to rzadko, np. teraz jest dostepny ale nic nie pisze ;-(. nie wiem czy na sile probowac z nim gadac czy jak... probowac, czy nie nie wiem co mam robic...
tylko kilka razy z wlasnej woli cos napisal!!
pomozcie!
Wiek: 17 Dołączyła: 09 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: z Lublina
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 13:11
hmmmm...skoro jest dostepny i ci nic sam z siebie nie pisze do ciebie...to najprawdopoodobniej sie toba az tak nie interesuje...musisz przykuc jego uwage...sprowokowac by uwielbial na ciebie patrzec...chlopakow niestety latwiej zainteresowac soba poprzez wyglad....=[ /brutalna rzeczywistosc/ ..jezli juz zwroci na ciebie uwage w wiekszym stopniu...to ...na bank si eodezwie
pamietaj tylko!!!!!...ze nie mozesz udawac kogos kim nie jestes przed nim...stanie sie to dla cirebie meczace...a przeciez na pewno chcesz by On lubul cie badz kochal za to jaka jestes naprawde! =]
Na poczatek radze nie odpowiadac w sposob, ktory wskazuje, ze jestes mniej kulturalny niz Ci sie wydaje.
Jako krok pierwszy- wykombinuj (np. przez kolegow) numer do niego.
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 15:31 Zrobić krok do przodu?
Pojawiła się nowa sytuacja, proszę Was o pomoc. Otóż TEGO chłopaka, z którym bardzo chcę się zaprzyjaźnić jak jż zresztą wiecie, rzuciła dziewczyna, a na dodatek jego brat cioteczny miał wypadek samochodowy i zginął. Związku z tym mam pytanie. Czy to jest dobry momenty, żeby się z nim zaprzyjaźnić. Jednak nie mam kompletnie pomysłu co mu napisać. Wczoraj się o tym dowiedziałam i napisałam mu, że bardzo mu współczuję i, że na pewno znajdzie sobie kiedyś jeszcze inną dziewczynę. Jednak nie mam pomysłu co dalej mam robić... czy macie jakieś pomysły na rozwikłanie tej sytuacji??
HELP!!!
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 17:47
hmmm ...jestes pewna ze te informacje o wypadku i itp sa prawdziwe...moglby ci to napisac zeby ci sie glupio zrobilo i zeby cie splawic...mysle ze jesli masz z nim jakis kontakt (i zakladajac ze to co mowisz jest prawda) powinnas go jakos rozsmieszac i podtrzymywac na duchu..zeby njie myslal o tragedii...ale odzcekaj troche bo chlopak zwariuje!!!!
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 19:52
sorka ze tak dlugo...mysle ze powinnas poczekac...no bo jak to ona go rzucila to widocznie on moze cos czuc do niej nadal...musisz poczekac zeby nie namieszac mu w glowie...chlopcy czesto nie radza sobie z nawalem spraw... jeszcze ten wypadek...to juz calkiem...przykro mi to stwierdzavc ale musisz conajmniej 2 tyg. poczekac......
ale licz sie z tym ze on mogl cie oklamac! nie musoial ale mogl! pamietaj