forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zaprzyjaźnić się z chłopakiem??!!
Autor Wiadomość
olinkaz93 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:31   Jak zaprzyjaźnić się z chłopakiem??!!

Pomóżcie?! Bardzo chciałabym się zaprzyjaźnić z pewnym chłopakiem, czy nie wiecie jak to zrobic?!!

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:34   

Na poczatek radzę nie zadawać glupich pytań. Jako że mam dobry humor powiem Ci, że powinnaś zacząć z nim rozmawiać i zaciśniac więzi towarzyskie.

olinkaz93 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:44   ..

ale oczym z nim rozmawiac;>??

ZeuS 
Początkujący
Mistrz Mr.Radka xD

Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:49   

Mr.Radek a ty nie dawaj takich głupich odpowiedzi. Powoli mnie denerwujesz :zly:

olinkaz93, zagadaj do niego i poznaj go. Gadaj z nim o jego zainteresowaniach, o tym co lubi a co nie. Myślę, że Ci sie uda

:peace:

olinkaz93 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:57   

ZeuS napisał/a:
zagadaj do niego i poznaj go. Gadaj z nim o jego zainteresowaniach, o tym co lubi a co nie. Myślę, że Ci sie uda
mam jego nr gg. napisalam do niego w niedziele i pisalam w pon. ale od wczoraj niezbyt, bo jak cos pisze to odpowiada wprawdzie, ale sam z siebie to rzadko, np. teraz jest dostepny ale nic nie pisze ;-(. nie wiem czy na sile probowac z nim gadac czy jak... probowac, czy nie nie wiem co mam robic...
tylko kilka razy z wlasnej woli cos napisal!!
pomozcie!

Nirwana_09 
Nowicjusz
Niby zwyczajnaa...

Wysłany: Czw Maj 10, 2007 13:01   

mr.Radek napisał/a:
Na poczatek radzę nie zadawać glupich pytań.

a jakie pytanie dla ciebie nie jest glupie !! ?? :/

ZeuS napisał/a:
Mr.Radek a ty nie dawaj takich głupich odpowiedzi. Powoli mnie denerwujesz :zly:
powoli??.. o jezuu masz dobre nerwy !.. mnie tak denerwujee ze bym mu łeb ukrecila z checia !.. dziecie glupie ;P

Cytat:
omóżcie?! Bardzo chciałabym się zaprzyjaźnić z pewnym chłopakiem, czy nie wiecie jak to zrobic?!!
powinnas rozmaiwac z nim oferowac pomoc itp.. tak aby on zauwwazyl ze go nbardzo lubisz ;) ;P.. Buzkaa;**

moniczek 
Nowicjusz
i think , i am

Wysłany: Czw Maj 10, 2007 13:11   

hmmmm...skoro jest dostepny i ci nic sam z siebie nie pisze do ciebie...to najprawdopoodobniej sie toba az tak nie interesuje...musisz przykuc jego uwage...sprowokowac by uwielbial na ciebie patrzec...chlopakow niestety latwiej zainteresowac soba poprzez wyglad....=[ /brutalna rzeczywistosc/ ..jezli juz zwroci na ciebie uwage w wiekszym stopniu...to ...na bank si eodezwie

pamietaj tylko!!!!!...ze nie mozesz udawac kogos kim nie jestes przed nim...stanie sie to dla cirebie meczace...a przeciez na pewno chcesz by On lubul cie badz kochal za to jaka jestes naprawde! =]

Vanilla Ice
Zaawansowany
Oświeceniowiec

Wysłany: Czw Maj 10, 2007 20:26   

mr.Radek napisał/a:
Na poczatek radzę nie zadawać glupich pytań.
Na poczatek radze nie odpowiadac w sposob, ktory wskazuje, ze jestes mniej kulturalny niz Ci sie wydaje.
Jako krok pierwszy- wykombinuj (np. przez kolegow) numer do niego.

"ale kasia wam dosrała a wiedzieli że szymon mi się podobał" amen.

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Czw Maj 10, 2007 20:28   

Co za filozofia. Zdobywasz informację, kontaktujesz się z nim, ładne oczka robisz i zapraszasz na przechadzkę.
Vanilla Ice napisał/a:
Na poczatek radze nie odpowiadac w sposob, ktory wskazuje, ze jestes mniej kulturalny niz Ci sie wydaje.

No tak. :respekt: for Dzieci Neostrady.

olinkaz93 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 15:31   Zrobić krok do przodu?

Pojawiła się nowa sytuacja, proszę Was o pomoc. Otóż TEGO chłopaka, z którym bardzo chcę się zaprzyjaźnić jak jż zresztą wiecie, rzuciła dziewczyna, a na dodatek jego brat cioteczny miał wypadek samochodowy i zginął. Związku z tym mam pytanie. Czy to jest dobry momenty, żeby się z nim zaprzyjaźnić. Jednak nie mam kompletnie pomysłu co mu napisać. Wczoraj się o tym dowiedziałam i napisałam mu, że bardzo mu współczuję i, że na pewno znajdzie sobie kiedyś jeszcze inną dziewczynę. Jednak nie mam pomysłu co dalej mam robić... czy macie jakieś pomysły na rozwikłanie tej sytuacji??
HELP!!!

moniczek 
Nowicjusz
i think , i am

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 17:47   

hmmm ...jestes pewna ze te informacje o wypadku i itp sa prawdziwe...moglby ci to napisac zeby ci sie glupio zrobilo i zeby cie splawic...mysle ze jesli masz z nim jakis kontakt (i zakladajac ze to co mowisz jest prawda) powinnas go jakos rozsmieszac i podtrzymywac na duchu..zeby njie myslal o tragedii...ale odzcekaj troche bo chlopak zwariuje!!!!

olinkaz93 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 18:16   aha

msyle ze to jest prawda co sie dowiedziałam, bo się dowiedziałam tego od Niego, a wiec sadzisz, ze mam troche odczekac??

moniczek 
Nowicjusz
i think , i am

Wysłany: Pią Maj 11, 2007 19:52   

sorka ze tak dlugo...mysle ze powinnas poczekac...no bo jak to ona go rzucila to widocznie on moze cos czuc do niej nadal...musisz poczekac zeby nie namieszac mu w glowie...chlopcy czesto nie radza sobie z nawalem spraw... jeszcze ten wypadek...to juz calkiem...przykro mi to stwierdzavc ale musisz conajmniej 2 tyg. poczekac......
ale licz sie z tym ze on mogl cie oklamac! nie musoial ale mogl! pamietaj

kruszynka 
Początkujący

Wysłany: Nie Maj 13, 2007 19:29   

olinkaz93, może najpierw spytam czy tobie chodzi tylko o przyjaźń czy może kryje sie za tym coś więcej?

olinkaz93 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Maj 15, 2007 16:30   ...

kruszynka napisał/a:
olinkaz93, może najpierw spytam czy tobie chodzi tylko o przyjaźń czy może kryje sie za tym coś więcej?

Mnie chodzi o przyjaźń...

Odpowiedz do tematu