nie będę się długo rozpisywać..więc tak mam przyajciółkę..podoba jej sie pewien chłopak..i tu właśnie jest problem bo ona jest zakochana po uszy,a on zaczął zarywać do mnie.... powiedzieć jej czy nie? wiem ,że jak powiem to sie załamie... pomóżcie
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
...tylko,że ja jetsem pewna jeśli ja jej powiem ona konkretnei złapie takiego doła ze trudno bedzie ją wyciągnąć z niego..sama wiem jak to boli nie odwzajemniona miłość..zreszta ona się w nim kocha chyba z 3 rok... ostatnio powiedziałz ę jest zajbista..a potem zaczął do mnie zarywać...kompletnie..co ja jej mam powiedzieć...???i jak? kompletnie nie iwme jak z nia o tym pogadac tyle razy juć chciałam jej powiedzieć ale cos mi zabrało mowe...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
sylwia9d, powiedz jej. Przyjaźń opiera się na szczerości. Zapewnij ją, że nic do Tego chłopaka nie czujesz, żeby się nie obawiała. Pocierpi - wiadomo. Przynajmniej będzie wiedziała, że może na Tobie polegać. Jak to powiedzieć? Prosto z mostu.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
.tylko,że ja jestem pewna jeśli ja jej powiem ona konkretnie złapie takiego doła ze trudno będzie ją wyciągnąć z niego.
a co będzie czuła jak się kiedyś tam dowie ,że ją oszukiwałaś?
poza tym ten facet ewidentnie nie jest jej wart,nie widzisz tego?zbierz się w sobie i zrób to.trzymam kciuki!
powiesz jej o tym .. bedzie wiedziała w kim sie zakochała powiedział jej ze jest zajebista a potem zarywał do mnie wez z taki chlpoakiem sie nie zadaje . chlopak lubi sie bawic uczuciami innych . wiec powiedz jej
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 11:08
sylwia9d, powiedz.
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...