a co do tematu, uważam że chłopak wcale nie musiał być homoseksualistą. może po prostu potrzebował tego ciepła i świadomości, że jest ktoś komu może zaufać?
Jak dziewczyna musi się wypłakać i pada w objęcia przyjaciółki, to nikt nie krzyczy, ze ma inne preferencje seksualne. Może chłopak, miał trudny okres?
Jeśli był to Twój kumpel, to może powinieneś z nim o tym porozmawiać? ...
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 09:55
Wazelina napisał/a:
Na moje oko on po prostu bardzo potrzebował jakiegoś ciepła od osoby, której ufa. Wcale nie oznacza to że jest gejem.
Też tak uważam.
Porozmawiaj z nim o tym.
Trzymam kciuki;**
_________________ Często kochają nas ludzie
Na których nam nie zależy
A my kochamy tego
Dla którego nie istniejemy.. Kliknij tutaj a mnie zobaczysz.. GG: 4032138
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 21:37
Gej moze nie, ale pedofil tak. Ktory normalny chlopak majac 17 lat zaczepia na czacie 12-latkow i kazde na gg sie do nich przytulac i mowic, ze go kochaja? Smiac mi sie chcialo jak to czytalam. To trzeba leczyc
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Pomogła: 4 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 19:45
Ann. napisał/a:
Olka napisał/a:
Moim zdaniem to jest GEJ!!! Gejom [precz]!!
nie ma to jak tolerancja wobec innych.
no właśnie...
a co do postu to nie wiem co o tym myśleć... pogadaj z nim na poważnie i wtedy to sie wyjaśni, bo jego zachowanie było dziwne, ale to nie oznacza od razu, że był gejem.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
A może ma problemy w domu i potzrebował tego ciepła { tak jak napisała wazelina - popieram } , może stracił dziewczynę i nie miał się do kogo przytulić i z kim pogadać. Jednak nie ma to jak wypłakanie się przyjacielowi w rękaw....
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 528 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 21:36
Cytat:
Teraz nie widuje się z tym przyjacielem, ale ciągle mnie to gryzie... czy jon był gejem, czy chciał odemnie ciepła, na które ja byłem zbyt nieśmiały...
Ciężko powiedzieć. Albo on jest gejem, albo rzeczywiście lubi się przytulać (niektórym chlopcom to zostaje z okresu dzieciństwa) - my Ci tego nie powiemy. Odezwij się do niego i po prostu zapytaj.
I pamiętaj, że nie musisz robić wszystkiego, czego od Ciebie zażąda - tylko dlatego, że nie chcez zrobić mu przykrości. Nie bój się powiedzieć, że przytulanie Ci nie odpowiada. W końcu szczerość to podstawa przyjaźni.
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Gej moze nie, ale pedofil tak. Ktory normalny chlopak majac 17 lat zaczepia na czacie 12-latkow i kazde na gg sie do nich przytulac i mowic, ze go kochaja?
Możesz mieć troche racji.
Z zachowania można by wnioskować że jest gejem, albo po prostu brak mu ciepła...
ale ta różnica wieku, szczególnie 12 a 17 lat , jest trochę niepokojąca.
_________________ "I cut the flesh
And make it bleed
Fresh skin
Is what i need
I let it dry
Out in the wood
All your crying
Did no good, yeah "