forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Na czym to polega?
Autor Wiadomość
Stumm
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 20:01   Na czym to polega?

Kiedyś w przedziwny sposób poznałem przyjaciela... Na czacie...
Ja miałem 12 lat (chyba) on miał 17...

Tak, pierwsze dość dziwne spotkanie po paru miesiącach rozmów przez internet, dziwne... dlaczego? Bo byłem cały w strachu i nie wiedziałem jak się zachowywać...

No tak, ale czas mijał i jakoś się przyzwyczaiłem... Przez gg oczywiście rozmawiało mi się śmielej, jemu zresztą też. Ale po pewnym czasie chciał, abym mówił ze go kocham, kocham jak przyjaciela... Po roku poznania... W sumie nie było to dla mnie dziwne, ponieważ przyjaźń braliśmy na poważnie... Nie jakiś tam kumpel z wielu, tylko po prostu przyjacieł w pełnym tego słowa znaczeniu (znaczy tak chcieliśmy, ale nie wyszło)... No więc jako ze ja jestem nieśmiały, nie mówiłem tego, tylko wtedy gdy o to poprosił... W tym samym czasie on >chciał< się przytulać... No nie było mi to w ogóle na ręke... Ja mam 12 lat, on 17 - miałbym się z nim przytulać... Ale nie chciałem mu robić przykrości, więc robiłem to, lecz nie zawsze... Była to przyjaźń ukrywana, kiedy poznałem go z moim innym przyjacielem (o ile go nazwać przyjacielem, kolega z ławki od przedszkola) to on uznał że on jest gejem... Teraz nie widuje się z tym przyjacielem, ale ciągle mnie to gryzie... czy jon był gejem, czy chciał odemnie ciepła, na które ja byłem zbyt nieśmiały...

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 20:06   

Domyślam się, że celem założenia tematu jest poznanie naszej opinii.
Moja brzmi: zapewne ten koleś w istocie był gejem.

Anneczka 
Nowicjusz

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 20:07   Re: Na czym to polega?

Stumm napisał/a:
Kiedyś w przedziwny sposób poznałem przyjaciela... Na czacie...
Ja miałem 12 lat (chyba) on miał 17...

Tak, pierwsze dość dziwne spotkanie po paru miesiącach rozmów przez internet, dziwne... dlaczego? Bo byłem cały w strachu i nie wiedziałem jak się zachowywać...

No tak, ale czas mijał i jakoś się przyzwyczaiłem... Przez gg oczywiście rozmawiało mi się śmielej, jemu zresztą też. Ale po pewnym czasie chciał, abym mówił ze go kocham, kocham jak przyjaciela... Po roku poznania... W sumie nie było to dla mnie dziwne, ponieważ przyjaźń braliśmy na poważnie... Nie jakiś tam kumpel z wielu, tylko po prostu przyjacieł w pełnym tego słowa znaczeniu (znaczy tak chcieliśmy, ale nie wyszło)... No więc jako ze ja jestem nieśmiały, nie mówiłem tego, tylko wtedy gdy o to poprosił... W tym samym czasie on >chciał< się przytulać... No nie było mi to w ogóle na ręke... Ja mam 12 lat, on 17 - miałbym się z nim przytulać... Ale nie chciałem mu robić przykrości, więc robiłem to, lecz nie zawsze... Była to przyjaźń ukrywana, kiedy poznałem go z moim innym przyjacielem (o ile go nazwać przyjacielem, kolega z ławki od przedszkola) to on uznał że on jest gejem... Teraz nie widuje się z tym przyjacielem, ale ciągle mnie to gryzie... czy jon był gejem, czy chciał odemnie ciepła, na które ja byłem zbyt nieśmiały...

Ale Wy się znaliście tak w realu? To może pogadaj z nim jak PRZYJACIEL z PRZYJACIELEM czy on chce od Ciebie miłości ( dosłownie- czy jest gejem) czy według niego to przyjaźń... Zapytaj, czy on chce Ciebie jako PRZYJACIELA, czy bardziej PARTNERA... wtedy się dowiesz... Bo chyba zapytać jest prościej, niż zyc w niepewnosci wsród plotek... :)

Stumm
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 20:53   

Pytałem się, uznał ze jako przyjaciela, jako prawdziwego przyjaciela, jako miłosć przyjacielską... Ale jegho zachowanie dla mnie i dla mojego kolegi zdawało się być zaniechaj dziwne... Zresztą jeszcze ta różnica wiekowa...

Tak, poznaliśmy się na czacie, spotkaliśmy się... i tak ot sie wszystko zaczeło, on poznał moja mame itd.

Anneczka 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 20:58   

To powinieneś się cieszyć, że masz prawdziwego przyjaciela.... A jeżeli chodzi o to przytulanie, to nei wiem co mam myslec.. dziewczyny to dziewczyny, ale wy?

Wazelina 
Boss
Einstein forum.

Pomogła: 26 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 20:58   

Na moje oko on po prostu bardzo potrzebował jakiegoś ciepła od osoby, której ufa. Wcale nie oznacza to że jest gejem.

Anneczka 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 21:04   

Wazelina napisał/a:
Na moje oko on po prostu bardzo potrzebował jakiegoś ciepła od osoby, której ufa. Wcale nie oznacza to że jest gejem.

też moze tak być wazelinko....

Taka Sobie 
Amator
Zakochana.. *.*

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 21:09   

ale dojrzewający chłopak przytulający 12-letniego chłopca..? dziwne.
może nie trzeba tego od razu określać jako gejostwo.. ale nie jest to normalne zachowanie.. IMO. ;]
I'll take you to the promised land
You're the one...

<3 ;*

agusia_93 
Maniak
Nieoryginalnie.

Pomogła: 15 razy
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 00:47   

Hm.. Jeśli jest Twoim przyjacielem, to może pogadaj z nim szczerze dlaczego tak potrzebował Twojej bliskości i przytulania.
Może rzeczywiście to tylko miłość przyjacielska ;) Chociaż myślałam, że takie coś tylko występuje u dziewczyn.
Może po prostu potrzebował się do kogoś przytulić, a jedyną najbliższą mu osobą byłeś Ty. Może ma jakieś problemy? W domu, szkole? (będąc jego przyjacielem wiesz najlepiej)...
Na moje oko nie musi to oznaczać, że jest gejem ;)
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia

B91 
Początkujący

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 08:22   

moze byl gejem a moze nie... trudno okreslic... normalne to na pewno nie bylo jak juz ktos wczesniej zauwazyl... niewiem moze pogadaj z nimi...

Ananasek 
Początkujący
babuleńka :-)

Wysłany: Pon Sie 20, 2007 08:25   

Nie moze jest moze nie, tylko jest- bynajmniej tak mnie sie wydaje. Normalny heteryczny 17latek nie chce sie przytulac do małego 12letniego chłopca(bądz co bądz 12latek to dziecko) tylko lata za dziewczynami w szkole i poza nią.

Olka 
Zaawansowany
...Tuere me Deus...

Pomogła: 19 razy
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 13:58   

Moim zdaniem to jest GEJ!!! Gejom [precz]!! :bat:

Evqa 
Początkujący
...(: ja :)...

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 15:34   

Może trzeba było zapytać się czy ma dziewczynę albo, która dziewczyna mu sie podoba albo zagadnąć o coś takiego, moze sam by sie przyznał, no chyba, że z chcęcią włączy sie do tematu... czyli jest ok :P
"Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie Miłości - ona zawsze wyjdzie nam naprzeciw. I nas wybawi." Paulo Coelho

Helix 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sie 30, 2007 14:13   

Twój kolega mógł przesadzić. Dwunastolatki tylko o seksie, i gejostwie, w każdym znajdą geja.

Ann. 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Sie 31, 2007 19:42   

Olka napisał/a:
Moim zdaniem to jest GEJ!!! Gejom [precz]!!

nie ma to jak tolerancja wobec innych.

a co do tematu, uważam że chłopak wcale nie musiał być homoseksualistą. może po prostu potrzebował tego ciepła i świadomości, że jest ktoś komu może zaufać?

http://pl.youtube.com/watch?v=J89Gbhdam-s

Odpowiedz do tematu