A ja zawsze myślałam że prawdziwa przyjaźń jest gdy zna sie osobe kuuupe lat. Ale to nie prawda. Bo moja przyjaciołkę znam od roku a z nikim nie byłam tak szczera, nikomu tak nie ufałam i z nikim sie tak nie rozumiałam jak z nią.
_________________ "Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu"
Heh tez tak myslalam, ale to bledne myslenie Z moja przyjaciolka tez znamy sie rok...Ponad rok... ale nigdy z nikim nie rozmawialam tak otwarcie o moich problemach jak z nia...
Szczerze mowiac mysle, ze mozna miec wielu przyjaciol, ale prawdziwego przyjaciela/ prawdziwa przyjaciolke tylko jedna... Tej jednej najwazniejszej osoby nikt nigdy nie zastapi...
Przyjazn to cud...:)
_________________ ...CzAsEm To PrZeD CzYm UcIeKaSz JeSt TyM CzEgO SzUkAsZ...
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 06:12
Claudia1108 napisał/a:
Tej jednej najwazniejszej osoby nikt nigdy nie zastapi...
Uwierz mi, że ta najważniejsza osoba jeszcze wielokrotnie może sie zmieniać. Oczywiście nie musi tak być, ale istnieje wielkie prawdopodobieństwo, ze za jakiś czas ktoś inny będzie Twoją najlepszą przyjaciółką i znowu będziesz myślała, że to ta jedyna.
claudia1108 napisał/a:
Przyjazn to cud...:)
Cud? Dla mnie raczej wyjątkowa wieź wytworzona między dwiema osobami Wyjątkowa i zarazem piękna więź.
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 00:22
A ja mam cudowną dwójkę:):) Moja przyjaciółeczka i siostrzyczka:):) To są osoby na których moge w 100% polegać i wiem, ze zawsze mysla o moim dobrze:) Dziekuje, że jesteście:):) Chciaż zupełnie różne:):P
_________________ By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
Ja mam 1 kochaną przyjaciolke, ktora znam prawie od urodzenia
_________________ Moje serce bylo szklane, przezroczyste i biło dla Ciebie. Rzuciłeś kamieniem w rozpalone zmysly i serce. Rozpadlo sie.. zostaly tylko kawalki szkła a pośród nich płakalam ja..
Uważam, że każdy z nas powinien mieć jednego prawiwego przyjaciela.
Yyy.. Każy powinnien mieć ??.. Niektórzy ludzie wolą życie bez przyjaciół lub nie potrafia sobie kogos takiego znalezc wiec slowo powinnien chybe nie najbardzie pasuje do tego a co do tego ze jak ma sie wiecej przyjaciol to sie nie ma zadnego to wogolee sie z tym nie zgadzam ja mam 5 przyjaciół i tworzymy super paczke nie wyobrazam sobie wybierac jednego z nich ..
_________________ Gdy przymknę oczy
widze nas, o Tobie
myślę cały czas...
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 11:50
Przyjaźń jest naprawde czymś ważnym w życiu każdego człowieka.
Uważam,że przyjaciel wszystkich nie jest niczyim przyjacielem.
A tak w ogóle mówi się, że przyjaźń jest podstawową formą miłosći.
Przyjaźń jest naprawde czymś ważnym w życiu każdego człowieka.
Uważam,że przyjaciel wszystkich nie jest niczyim przyjacielem.
A tak w ogóle mówi się, że przyjaźń jest podstawową formą miłosći.
Piekne ! Dokladnie tak jak sam chcialbym napisac.... dla
Cytat:
Nieziemska
_________________ Zbliza wam sie 18-nastka? Planujecie urzadzic komers? A moze zwykla impreze , niekoniecznie okolicznosciowa !Szukasz Djeji, Nie szukaj wlasnie znalazles ! Profesjonalna obsluga, naglasnianie imprez okolicznosciowych ! Reszta.. pisz na pw lub gg
przyjazn choc moze sie wydawac perfekcyjna, moze zawsze zostac zniszcozna jednym gestem czy slowem chociazby. trzeba umiec sie kontrolowac i uwazac zeby nie urazic drugiej osoby
Przyjazń to jedna z najważniejszych wartości w życiu człowieka o ile nie najważniejsza, to właśnie na jej podłożu powstaje miłość ja osobiście mam dwóch przyjaciół jednego znam od kiedy pamiętam drugiego znam 5 lat i nie oddał bym ich za nic na świecie
_________________ "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz, a świat stanie się krainą marzeń twych"
straciłam w lutym dwoje przyjaciół.
z czystej głupoty. nie, nie mojej.
to oni zachowali się jak dzieci.
oni bo chłopak i dziewczyna.
dla mnie to dziecinada jeśli zamiast rozmowy wpada sie do kogoś i skreśla raz na zawsze ze swojego życia.
nie ufam ludziom. być może właśnie dlatego.
_________________ Es que no temerte, aqui ya me hace mal.
Como siempre hoy estoy pensando en ti...