Wysłany: Pią Sty 12, 2007 18:50 Nie ma w życiu nic piękniejszego niż przyjaźń:)
Uważam, że każdy z nas powinien mieć jednego prawiwego przyjaciela. Bo według przysłowia..masz wielu przyjaciół to tak naprawdę nie masz żadnego...
Ale kiedy już się znajdzie to można wszystko:):):) Ciekawe czy się zgodzicie...:)
Cytat:
masz wielu przyjaciół to tak naprawdę nie masz żadnego...
Właśnie mój główny problem
mój nie, mam wielu przyjaciół ale między nimi mam jednego w sumie to 4 prawdziwych
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 19:31
łeeeeeeeee Danielek, to Ty słaby jesteś :p
Ja mam przyjaciółkę którą znam od kiedy pamiętam
Zawsze była ze mną w przedszkolu, podstawówce, gimnazjum ... tylko teraz jest dalej
_________________ ' stałaś wśród śmiechów i szyderstw wylewu jak anioł smutku i archanioł gniewu'
łeeeeeeeee Danielek, to Ty słaby jesteś :p
Ja mam przyjaciółkę którą znam od kiedy pamiętam
Zawsze była ze mną w przedszkolu, podstawówce, gimnazjum ... tylko teraz jest dalej
od 8lat wiem że znam ja napewno:) a czy wcześniej?? raczej tak bo mieszka obok mnie a moj tato i jej mama kiedyś się razem bawili w "piaskownicy"
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 08:02
Dżocha ) napisał/a:
mam wielu przyjaciół ale między nimi mam jednego w sumie to 4 prawdziwych
Angel napisał/a:
ja mam 3 a w nich mam 1 =P
Mandy napisał/a:
Ja etz mam wielu przyjaciol ... ale prawdziwego mam jednego takiego na dobre i na zle popsrostu na wszystko ;]
Ludzie czy wy przeczytaliscie to co napisaliscie wczesniej?
Czy tak chlapneliscie byleby cos napisac?
wiecie co to jest w ogóle przyjazn?
Nie ma czegos takiego, ze mam 10 przyjaciolek, ale tak naprawde mam jedna
Albo 10 albo 1 ...
A reszta to kolezanki, dobre znajome..
nie nie nie ja inaczej postrzebam przyjaźń mam 4 przyjaciół OD SERCA wiesz co to? no właśnie i mam jeszcze kilku przyjaciół z którymi zawsze i wszędzie jak się z nimi widze [bo BARDZO często sie to nie dzieje =( niestety] to gadam na każdy temat, moge im zaufac jak tym co gadam na co dzień [tzw tej 4]... teraz rozumiesz?
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 10:28
Dżocha ), kazdy przyjaciel powinien byc od serca, to ze sie z kims spotykam, moge zaufac to jeszcze nie wszystko
Trudno znaleźć prawdziwego przyjaciela, takiemu któremu można bezgranicznie zaufać .
"Bo nie ma większej miłości niż ta, gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć .."
Sama nie wiem, czy jest w moim życiu taka osoba ..
Co do wartości przyjaźni, to wiadomo że mieć taką osobę to jest coś
Ale miłość też jest równie ważna ..
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 13:37
Justyś napisał/a:
Sama nie wiem, czy jest w moim życiu taka osoba ..
No a co z Patusia ?
Hm.. Myslalam, ze jestescie wlasnie takimi przyjaciolkami - wzor dla wszystkich
Carla, tzn Patuś to ofc jest moja przyjaciółka ale za mało się znamy żebym mogła tak powiedzieć
ofc lubie spędzać z nią czas, gadać. Ale na razie za wcześnie o takiej przyjaźni "do grobowej deski" mówić
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 13:42
Justyś, Aha, rozumiem, czyli raczej bardzo dobra kumpela