Wysłany: Sro Gru 20, 2006 15:08 Nikt mnie nie lubi, każdy olewa...
Hej! Nie wiem gdzie ten temat umieścić ale w końcu postanowiłam tutaj;P do rzeczy:
Jestem 1 gim. xD ale chodzi o to, że nikt mnie nie lubi...=( nie wiem co jest ze mną nie tak... Już nie chodzi tutaj o urode chociaż ładna nie jestem bo mam pryszcze;( ale o mnie... na gg to chyba z 5 osób mnie bloknęło... za nic:| na początku roku tak jakoś mnie lubieli a teraz ni z tego ni z ogewgo NIE!!! czuje się potwornie, płakac mi się chce jak rodzice mi się pytają "jak w szkole" nie wiem co mam z sobą zrobić....=(
pryszcze same kiedyś znikną więc nie masz co się stresować.
musisz po prostu być sobą, polubią Cie za to kim jesteś, więc zamiast użalać się nad sobą zacznij działać, zagadaj albo coś, bo w końcu to pierwsza klasa i trzeba przełamać pierwsze lody.
_________________ memento
mori
Carla [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 15:45
Agacia_93,
Agacia_93 napisał/a:
Już nie chodzi tutaj o urode chociaż ładna nie jestem bo mam pryszcze;(
pryszcze to nie jest najwiekszy problem
Agacia_93 napisał/a:
na gg to chyba z 5 osób mnie bloknęło... za nic:|
phi! Wez daj sobie z tym spokoj, jesli nie chca z Toba rozmawiac to ich problem
Badz wesola dziewczyna, ciesz sie zyciem i usmiechaj sie Nie ma co sie smucic, to dopiero pierwsza klasa i wszyscy sie poznajecie
Znajdz sobie kogos z kim bedziesz mogla milo spedzac czas
Sama zobaczysz, ze niedlugo powiesz, ze z checia chodzisz do szkoly
podstawa to być sobą. Jeżeli nie lubią cię w klasie to być może polbią gdzieś indziej... Kolejną kwestią jest to że są pewne czynniki, które pomagają we wkraczaniu do danych grup społecznych - powinnaś się dostosowywać, ale w miarę naturalnie. Przede wszystkim trzeba umieć pytać i rozmawiać!!
Taa... łatwo napisać .... "zagadaj, napisz" jak tak ludki piszecie to piszcie co napisac i powiedziec a nie tylko, że ten:|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 15:52
Agacia_93, no to nie wiesz jak masz zagadac do swoich rowiesnikow ?
Jesli nie wiesz, to ja sie nie dziwie, ze z Toba nie rozmawiaja - skoro nie ma o czym..
Zapytaj, co u nich slychac, w poniedzialek jak minal weekend...
Jest juz grudzien, a wiec niedlugo koniec polrocza, powinnas przywknac do tego, ze bedziesz z tymi ludzmi jeszcze 2.5 roku..
Wiec chyba lepiej poszukac sobie jakies bratniej duszy ?
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 17:54
Agacia jak w pierwszej klasie się nie wybijesz to później bedzie coraz trudniej Nie zamykaj się w sobie , i nawiązuj kontakty jak nie z ludzmi z twojej klasy to z innymi najlepiej starszymi :d
też mam trochę podobnie, ale da się z tym żyć po prostu znajdź jakąś nieśmiałą, wyglądającą na miłą osobę w klasie i postaraj się z nia zaprzyjaźnić. Wątpię, żeby moja rada podziałała, bo nie jestem psychologiem z młodziezowej gazetki, ale warto spróbować
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 14:18
Agacia_93 napisał/a:
bo mam pryszcze;(
kto ich w tym wieku nie ma?
Zgodzę się z Bęsikem
Bęsik napisał/a:
podstawa to być sobą.
Bęsik napisał/a:
Przede wszystkim trzeba umieć pytać i rozmawiać!!
Na pewno jest ktoś, kto Cię lubi. Może jest to osoba nieśmiała, która boi się przeciwstawić grupie. Pierwsza klasa gimnazjum jest takim czasem podczas którego się dopiero poznajecie, każdy chcę być lubiany, więc często nie potrafi się sprzeciwić całej reszcie osób , podlizuje się.
Masz teraz czas żeby od tego odpocząć. Po świętach pokaż im, ze Cię to nie rusza. Zadowolona, uśmiechnięta wróć do szkoły, jak gdyby nigdy nic. Spróbuj załapać jakiś kontakt z kimkolwiek.
Pysio do góry
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Agacia_93, może za bardzo się narzucasz na tym gg ?
Po prostu , ja bym na Twoim miejscu wyciszyła się na 5 -6 dni - sami w końcu za Tobą zatęsknią i zagadają
A tak jest tylko na gg czy na żywo też ?
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..