forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
ON się zakochał , JA - go tylko lubię ...;/
Autor Wiadomość
moniczek 
Nowicjusz
i think , i am

Wysłany: Nie Maj 13, 2007 19:09   ON się zakochał , JA - go tylko lubię ...;/

♥A więc...mam kolegę z którym dość często się widuję..jego kumpel "zakochał" się w mojej psiapsiółce..przez to często spędzamy czas we czwóreczkę! no i...oni gruchaja oboje jak gołąbki a my sobie gadamy...dowiedziałam się że z jego strony to cos więcej niż kumpelstwo...nie chce żweby się chłopak do mnie przyzwyczajał bo nie chcę mu robić nadziei..on nie jest dla mnie...powiedziałsam mu o tym...ale on chciałby sieę ze mną spotykać...też bym chciała ale boję się że on się zakocha jeszcze bardziej a ja go zranię odrzucajac jego uczucia.... macie jakies pomysły na rozwiązanie tej sytuacji?Ω

kruszynka 
Początkujący

Wysłany: Nie Maj 13, 2007 19:22   

Hmm... chciałam zaproponować, żebyś z nim szczerze pogadała, ale piszesz, że to nic nie dało. To rzeczywiście jesteśmy w kropce, ja kiedys byłam w takiej sytuacji i ograniczyłam moje kontakty z tym kolesiem,ale jesli ty lubisz jego towarzystwo to, to rozwiązanie nie wchodzi w grę. Sorry, ale zero pomysłu w tej chwili

oleńka 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Maj 19, 2007 11:05   

hmm...??? zastanówmy sie naprawde głupia sytuacja ale z kazdej jest jakies wyjscie:):):) skoro rozmowa nic nie dała trudno....!!! skoro lubisz przebywac w jego towarzystwie a z twojej strony to nic powaznego tylko kolegowanie sie to dalej sie z nim widuj czasami chłopaki robia sobie nadzieje ze mogloby byc cos wiecej gdyz moze nieswiadomie okazujesz mu jakies sygnały,które on uwaza za przejawy jakiegos uczucia miedzy wami.Uwazam ze ty nie jestes temu winna porozmawiałas z nim i powiedziałas ze z tego nic nie bedzie wiec on powinien przestac sobie robic nadzieje i on sam musi dojsc do takeigo wniosku bo inaczej nikt i nic nie wyleczy go z tej miłosci do ciebie.3maj sie bedzie dobrze pozdrawiam:):)

moniczek 
Nowicjusz
i think , i am

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 15:03   

thx bardzo.pozdro również =]

Królewna 
Maniak
poza kontrolą

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 16:09   

A ja bym z tym nic nie robiła ....

maxmarek16 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 11:31   

Ja jestm żywym przykładem tego ze sie zakochałem w dziewczynie i nie chciałem wziąść do wiadmowści że one chce zostać tylko koleżaką. Najlepsze wyjście z takiej sytuacji to sie z nim spotykać ale nie dawać mu nadzieji nie mówić żę jest super ekstra i tak dalej ;-) życze powodzenia :D

Judi 
Zaawansowany
normalniacha!!!

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 13:50   

A czemu obrazu twierdzisz ze on nie jest dla ciebie?????
Ja bym zostawiła to tak jak jest z czasem na pewno sprawa jakoś się rozwiąże

"And all I know is I don't regret
That life has brought me here, where I am
And all I know is I don't regret
That life has brought me here, where I am"

may 
Dyskutant
optymistka.

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 17:00   

Pogadaj z nim, nawet kilka razy jeśli nie odniesie to skutku. Na poczatek sugeruj delikatnie, że interesuje Ci tylko przyjaźń. Chociaż... kto powiedział, że nie może być z tego nic więcej? Może jednak warto spróbować?

Arek16 
Początkujący
Niepokorny typ...

Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:01   

Królewna napisał/a:
A ja bym z tym nic nie robiła ....

I tu poprę naszą Królewnę...

Wyjaśniłaś o co chodzi a gość jak się zakocha to jego sprawa, no chyba że to psychopata, to masz przechlapane ;)
Dla Ciebie wskrzeszę z siebie wszystkie siły...”

Sandruśka191 
Nowicjusz
Nice girl:)

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 12:24   

oo..Mam taki sam problem ;) Lubię mojego kumpla, a on się we mnie chyb a zabujał...Kurczę- dobry przyjaciel jest, ale niestety, mi się podoba inny... ;) :) Nieskalane są wyroki Boskie... :) :olaboga:

...:::Nie najwyższe widzę gwiazdy, a szczęście dają bo jesteś tam...:):::...

Jamaica 
Miss forum!
przyczajony tygrys

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 12:32   

moniczek, miałam podobnie... taki los Monik;) a tak na serio to... po prostu powiedz mu że z tego nic nie będzie .. chociaż ja dała radę obrócić wszystko w przyjaźń ale ile się namęczyłam aby to osiągnąć... powiedz mu że nie chcesz go później ranić... może zrozumie...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus

Lulu^^ 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 16:41   

Mam podobna sytuacje ,ale wiesz ja oznajmiłam koledze ,zeby sie we mnie nie zakochiwał bo ja nie bede umiała go docenic. Ale on sie zaprzeczał ,że z jego strony to tylko przyjaźń tylko,że ja wiem od koleżanek ,że on sie zakochał;/

Czemu Dopiero Jak Coś Tracimy, Zdajemy Sobie Sprawę, Jak Wiele To Dla Nas Znaczyło...?

Ty Tu, A Ja Tam - O Kilometry Rozdzieleni. To, Co W Sercu Mam, Nigdy Się Nie Zmieni!

Ittka 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Cze 10, 2007 09:20   

Ja też mam taką sytuację.. Tyle, że on powiedział mi o tym. Jednak ja odrazu odpowiedziałam,że to nie ma sensu i nie będę z nim. Chyba wcale to nie pomogło bo wysyła mi smsy np. Kocham Cię itp.. Nie chciałabym go ranić, ale nie mogę z nim być, nie kochając go...

Moniczek spróbuj porozmawiać z tym chłopakiem, jednak ze swojego doświadczenia nie wiem czy coś pomoże.. Próbować zawsze warto ;)

Jamaica 
Miss forum!
przyczajony tygrys

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 11:20   

Ittka napisał/a:
Tyle, że on powiedział mi o tym.
ja miałam tak jawnie dwa razy... powiedziałam ze go bardzo lubię i dlatego nie chcę go ranić i nie będę z nim w zawiązku...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus

Madziulaaa
Nowicjusz

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 12:03   

Miałam już taką sytuację... Dla niego trudno jest pojąć, że nic z tego nie będzie. Tacy są właśnie chłopcy. Pogadaj z nim, może akurat coś wskurasz. Jeśli to się nie uda to zostaw to. Niech sprawy niegną swoim tępem, swoimi torami.

Odpowiedz do tematu