Wysłany: Nie Cze 17, 2007 14:04 Piosenki o przyjaźni
Prosze podajcie mi tytuły i wykonawców piosenek o przyjaźni, najlepiej takie rozklejające i chwytające za serce:) moga byc zarówno polskie jak i zagraniczne
potrzebna mi jest taka piosenka do filmiku z moimi przyjaciółkami
_________________ lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez cale zycie...
Evanescence - Forgive me [podchodzi chyba pod piosenkę o przyjaźni bo Amy śpiewa żeby przyjaciel jej wybaczył, bo jest jej jedynym prawdziwym, mniej więcej...]
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 16:48
Kaja Paschalska- przyjaciel ( nie wiem czy to dobry tytuł). Przyjaciel poooootrzebny od zaraz... coś takiego leciało.
Nie jest rozklejająca, ale tylko to mi wpadło do głowy.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 16:49
18l - przyjazn.
Cytat:
oddział zamknięty - moi przyjaciele
a ja ide na ich koncert
Oni i Lady Pank beda
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 16:07
2Pac - " Never Had a friend like me "
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 17:39
You've got a friend - stara i piękna piosenka czysto o przyjaźni. Była już śpiewana przez dużo osób, więc sobie wybierz wykonianie, które Ci sie najbardziej podoba.
Elton John- Friends
Agata Budzyńska- Moi przyjaciele
Natalia Kukulska- Przyjaciel to do siebie ma
Krzysztof Krawczyk- Mój przyjacielu
Queen- Dear Fiends
Krzysztof Antkowiak- Przyjaciel wie
Anna Jantar- Przyjaźń
Led Zepellin- Friends
Bonnie Tyler- Daytime Friends
Yogopolis & Maciej Maleńczuk - Gdzie są moi przyjaciele
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
http://www.wrzuta.pl/audi...ne_spiewogranie < posłuchaj tego.
Ja przy tym non stop się rozklejam .. ; ).
To piosenka harcerska i niech nie zmyli Cię pozornie kościelne brzmienie.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.