Wysoka partia= ugrupowania polityczne unoszace sie nad parlamentem. Moze dziewczyna jest niezrownowazona psychicznie? a z racji, ze mi wlepia zaraz jakies cos, ze niby nie na temat, to..ee.. przestan sie nia przejmowac i gitara :]
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 17:26
skoro to twoja przyjaciolka to to mogl byc zwykly zart na ktory by sie przy kims innym nie odwazyla
pogadaj z nia co te slowa mialy znaczyc
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
może nie uważa Cie za gorszego ale coś w tym musi być . Miałem podobny przypadek ;/ i powiem Ci ze to wdłg mnie zależy od charakteru dziewczyny.. Tez sobie tak wmawiałem że było fajnie itd... ale postąpiła tak jak ta Twoja koleżanka . Od siebie powodzenia ___
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 21:55
Eee... To chyba jednak nie jest najlepsza kumpela skoro powiedziała Ci coś takiego. Najwidoczniej chciała się Tobą zabawić, znudziłeś się jej i teraz chce się Ciebie pozbyć.
Możesz albo o niej zapomnieć i zerwać z nią kontakt, albo spróbować z nią porozmawiać.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia