Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 528 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 19:28
Cytat:
Źle zinterpretowałaś, ale niech ci będzie;]
To wyrażaj się precyzyjniej.
Cytat:
To ty nie wiedziałaś, iż kazdy kto przekroczy 30 powinien być zamykany ze względu na schorzenia? W którym ty wieku zyjesz?
Ta, wyjawię Ci publicznie w tajemnicy, że jak miałam 13 lat, pisałam listy z 30-letnim, samotnym facetem (SERIO! Do tej pory chyba nawet gdzieś je mam).
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 00:34
Cytat:
to moze przeczytaj 5 razy zanim zrozumiesz po swojemu
Ja mogę to czytać i 20 razy, i nie zrozumiem. Naprawdę. Staram się zadawać sobie pytania, co autor miał na myśli, ale tutaj nie potrafiłam znaleźć drugiego dna, więc zinterpretowałam po swojemu.
jak się wam wydaje czy istnieje przyjaźń przez internet???
Więc ... Powiem tak : NIE , nie istnieje ... przyjaźń internetowa to tylko złudzenie ... Wydaje nam się że ta osoba nam ufa i że my jej ufamy ... Ale tak naprawdę , skąd możemy wiedzieć jak reaguje na opisany przez nas problem ?
Nie idzie przyjaźnić się z osobą nie z realu ... I nie napisałam tego , bo mi się tak wydaje ... Ale jest to prawda .. Wiem to po własnych doświadczeniach ...
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 14:18
Cytat:
Nie idzie przyjaźnić się z osobą nie z realu ... I nie napisałam tego , bo mi się tak wydaje ... Ale jest to prawda .. Wiem to po własnych doświadczeniach ...
A ja po własnych doświadczeniach twierdzę, że przyjaźń rpzez internet JEST możliwa. Jak widać, zależy od doświadczeń i punktu siedzenia.
Mi wydaje się że przyjaźń przez internet była jest i będzie. Wiadomo że nie jest ona taka sama jak w realu,ale jest inna i rzeczywiście nie wiemy jak odbiera nasze wypowiedzi ta osoba z tym mogę się zgodzić.
Ja poznałem kilka osób już dawno przez internet i za przyjaźniliśmy się i jest OK.