No u nas to jest normalne,jak facet z dziewczyną dają sobie buzi na przywitanie,bądź dziewczyna z dziewczyną.Ale to temat o przyjacielskim całowaniu i myslałam o czyms innym..Ale to temat na nową dyskusję,a nie tutaj
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 13:06
Bo w Polsce poziom tolerancji jest nadal na niskim poziomie, miejmy nadzieję, że to kiedyś się zmieni. A co sądzicie o przyjacielskich pocałunkach między przyjaciółką, a przyjacielem?
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
Pomogła: 2 razy Wiek: 15 Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 175 Skąd: Orneta ;))
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 15:17
agusia_93 napisał/a:
Mi to nie przeszkadza Sama z moimi przyjaciółmi i kumpelami dajemy sobie buzi na przywitanie i pożegnanie I nie znaczy to nic więcej jak zwykła sympatia
dokładnie to samo u mnie
_________________ nIe oDnAjDzIe wIeCeJ nAs tA sAmA cHwIlA...a cZaSeM bY mOgLa=(
pozdra dla Oska :]
madafaka. co Cię nakłoniło do napisania mojego nicku pod swoim podpisem
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 19:41
TheProphet napisał/a:
A co sądzicie o przyjacielskich pocałunkach między przyjaciółką, a przyjacielem?
Ja z moim przyjacielem też dajemy sobie cmoka w policzek Kiedy zobaczył, że z kumpelkami tak robię, powiedział, że będąc moim przyjacielem też tak chcę I dalej jesteśmy przyjaciółmi i jakieś cmoki w policzek tego nie zmienią
Z dziewczynami buziak w policzek (czasem zdarzy się w usta) to już norma Ale wkurza mnie kiedy dziewczynę znam kilka godzin, dni, tygodni, a ona już wylatuje do mnie z takim gestem.... łee...
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 19:44
We Francji jest wręcz niegrzecznie, jeśli nie pocałuje się w policzek A w Polsce widuję przypadki, kiedy dwie przyjaciółki witają się lub żegnają całusem. I co z tego?
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 20:34
agusia_93 napisał/a:
TheProphet napisał/a:
A co sądzicie o przyjacielskich pocałunkach między przyjaciółką, a przyjacielem?
Ja z moim przyjacielem też dajemy sobie cmoka w policzek Kiedy zobaczył, że z kumpelkami tak robię, powiedział, że będąc moim przyjacielem też tak chcę I dalej jesteśmy przyjaciółmi i jakieś cmoki w policzek tego nie zmienią
Z dziewczynami buziak w policzek (czasem zdarzy się w usta) to już norma Ale wkurza mnie kiedy dziewczynę znam kilka godzin, dni, tygodni, a ona już wylatuje do mnie z takim gestem.... łee...
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
Jeśli przyjaciel i przyjaciółka całują się to znaczy, że są sobie bliżsi niż przyjaciele, ale to co do siebie czują jest zbyt słabe, żeby stworzyc z tego związek. To taka przyjaźń z nutką namiętności.
_________________ Życie jest piekne jak noc w Bangladeszu
Pomogła: 4 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 15:58
Dziewczyny to normalne, ale ja rzadko tak się witam z przyjaciółkami.
A chlopaki???
Nigdy nie widziałam jak się całowali... tylko kiedyś moi koledzy udawali, że się liżą.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 11:27
dla mnie to jest normalne... z przyjaciolkami na przywitanie dajemy sobie buziaka w usta <takiego normalnego> a z kumpelami w policzek...
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”