Ludziska kochane! Tu chodzi o zwykły gest w postaci buziaka, a wy już tu sugerujecie dogłębną penetrację jamy ustnej.
Sama się buziakuje w policzek i nie widzę w tym nic złego.
Pocałunki miedzy dziewczynami czy chłopakami to przecież nic złego. w naszej kulturze przyjeło się iż dajemy sobie buziaki na dzień dobry czy na pożegnanie. Są więc oznaką sympatii czy przyjaźni,pogłębiają więzy miedzy ludzmi a często zwyczajnie poprawiają nam humor.Jestem za tym żeby przesyłać sobie jaknajczęściej calusy i buziaki!!!!!!
Hmhmh... Przyjaciółkę? Mamę? Na przywitanie? Na pożegnanie? Czemu nie. Ale tylko w policzek.... nigdy w usta... Inne zdanie mam co do osobników płci przeciwnej...
_________________ kAżDa cHwIlA To sZaNsA, aBy wSzYsTkO ZmIeNić, bY Było iNaCzEj
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 14:14
ja i moje njablizsze kumpelki dajemy sobie buziaki,zdarzy sie ze w usta ale bez rzadnego podtekstu,z kolegami to zalerzy bo roznie to z nimi bywa.ale tez sie zdarzy.i w moim srodowisku nikt tego nie uwaza za dziwne.
buzka
_________________ jesli znasz francuski to napisz do mnie i mnie naucz czegoś,plis
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 14:25
po prostu Ania napisał/a:
A buziak w usta na pożegnanie?
Buziak w usta też Czasem nie całujemy się z kumpelkami w policzek, tylko w usta
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Buziak w usta też Czasem nie całujemy się z kumpelkami w policzek, tylko w usta
ja tez tak mam czasem ale moimi przyjaciółmi są też chłopaki;)i z nimi tez się całuje na pozegnanie czy przywitanie i różnie bywa czy w usta czy w policzek
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 09:47
po prostu Ania napisał/a:
Ale co w relacjach "chłopak-dziewczyna"?
Jeśli to jest tylko cmok w usta, to też jak najbardziej Z moim przyjacielem czasem dajemy sobie cmoka w usta (ale częściej w policzek).
Jak byłam na weselu, to przed każdym pierwszym tańcem z jakimś chłopakiem dawaliśmy sobie buziaka w usta To był w pewnym sensie taki zapoznawczy buziak
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
U dziewczyn to sprawa normalna (całowanie- w policzek). Wiadomo, że z natury są bardziej uczuciowe i wrażliwe od chłopaków (zdarza się czasami inaczej...). Dlatego u płci przeciwnej od mojej wyglądałoby to dość dziwacznie.