nie wiem jak Wy pod pojęciem "całowanie" nie rozumiem musniecia w policzek... tolerancyjnsa jestem ale takie zachowania podchodza mi homoseksualizmem...
Wiele razy widywałam grupkę dziewczyn, które przy przywitaniu całują sie, przytują, wprost rzucają na siebie (w szkole takie mam), ale to dla mnie trochę dziwne, zeby sie od razu z wszystkimi obsciskiwać. Od poczatku roku zaznaczyłam, że nie biorę w tym udziału i niech mnie w to nie wciagają. Na poczatku były pomyłki, ale teraz się do tego stosują. Po prostu wiedzą, że tego nie lubie (takie to trochę sztuczne i zaczerpnięte z zachodu od nadwrażliwych amerykańców ). One szanuja mnie, a ja ich, więc nie przeszkadza mi ich wzajemna zażyłość.
_________________ A ty tylko wokół siebie masz asfaltowe łąki wielkich miast...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Spox dziewczyny na przywitanie ale tylko w policzek mam takie w klasie co normalnie jak sie przyssia do siebie to jak prawdziwe lesby a chlopcy odpadaja troche raczej uscisk dloni to im wystarcza w mojej szkole przynajmniej nie spotkalam sie z zjawiskiem u chlopcow calowania na przywitanie..
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp
A w innnych krajach - np. we Francji, jest to normalne że faceci się całują w policzek na powitanie i pożegnanie.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
_________________ A ty tylko wokół siebie masz asfaltowe łąki wielkich miast...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 11:42
.. ja na co dzień obserwuje sytuacje, kiedy moje koleżanki, gdy się spotkają ściskają się i cmokas w policzek - to w sumie jest normalne i można to spotkać na każdym kroku...
no co do facetów to ekhm.. no nie... raczej się nie spotyka całujących się facetów ;p