forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjaciółka??!!
Autor Wiadomość
Danone 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 14:22   Przyjaciółka??!!

Jestem w 3 klasie gimnazjum. Na początku 1 klasy gimnazjum zaprzyjaźniłam się z taką dziewczyną z mojej klasy(nie podam imienia, nazwijmy ją X). Dzięki temu klasa mnie nie lubiła bo połowa ją znała wcześniej i ich "uczucia" co do niej się nie zmieniły... W 2 klasie się pokłóciłyśmy i przestałyśmy się tak przyjaźnić. A w tym roku jest jeszcze gorzej. Obydwie przyjaźnimy się z taką Olgą. Jak ja się o coś jej zapytam to X odp za Olgę. X jest czasem miła ale bardzo często strasznie chamska :/ Tak w ogóle jej ojciec mnie nienawidzi i uważa że jestem jestem prostytutką tylko dlatego że kiedyś mnie śledził i sobie wymyślił że oglądałam się za każdym chłopakiem/facetem się do niego uśmiecham itp
Ja lubię X ale "trochę" denerwuje mnie to ze ona jest tak chamska....
Kiedyś jak Olga miała urodziny to od tygodnia z Olgą ustalałyśmy ze pójdziemy do kina i że jak X będzie chciała to też pójdzie...A X wmówiła sobie że się z Olgą umówiła że tylko one pójdą na pizze i do kina. Jak się dowiedział że ja przychodzę do kina to się obraziła i poszła...

Teraz robi imprezę Halloween mówiła to już całej klasie i całą zaprosiła... Całą -1 czyli mnie, nawet mi nie powiedziała weź spadaj i się odczep czy coś. A jak sie dowiedziałam o imprezie to poprosiłam taką Ewelinę(zaproszoną) żeby przy mnie i przy X sie spytała czy też idę na imprę i dlaczego nie. potem spytała się X czy może przyjść ze mną a X że nie bo ma swoje powody a jak ja sie spytałam Eweliny czy przyjdzie do mnie to X: ale ja zaprosiłam Ewelinę więc ona nie przyjdzie do Ciebie ... Na to ja a może ona nie chce...

X jest taka że jak ktoś z nią się choć troszką przyjaźni to myśli że ten ktoś jest jej własnością...

Klasa idzie do niej bo dostanie słodycze i się pośmieje....
Ale nikt i tak jej nie polubi....

Nie wiem co robić... Nie zależy mi na tym żeby pójść na imprezę bo mam swoje plany... Ale co jej powiedzieć żeby się zdecydowała czy "jesteśmy razem" czy nie...

Speedy 
Dyskutant
grozisz mi?

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 17:20   

Tak najlepiej powiedz , poznasz zdanie i będzie ci prościej.

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 17:26   

Omg i po co na siłę chcesz "być z nią razem" skoro ona tego nie chce. Wyjdź z tego z honorem i ją olej.

Danone 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 22:06   

Wizzard napisał/a:
i po co na siłę chcesz "być z nią razem" skoro ona tego nie chce. Wyjdź z tego z honorem i ją olej.

Ja nie chce na siłę tylko nie wiem o co jej chodzi. Raz jest taka że by zaczeła mnie "całować i ściskać" a raz zachoduje się tak jagby chciała mnie zabić...

A jak ją olać jak co chwila coś chce?? Albo coś do mnie mówi itp??

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 06:15   

Danone napisał/a:
Ja nie chce na siłę tylko nie wiem o co jej chodzi.

A czy to ważne o co jej chodzi? Ważne jest to, że zachowuje się po chamsku w stosunku do ciebie więc chyba nie jest godna twojej uwagi. No chyba, że lubisz takie traktowanie.

Danone napisał/a:
A jak ją olać jak co chwila coś chce?? Albo coś do mnie mówi itp??

Odpowiadaj zdawkowo, na odwal się, bez większych emocji. Sama nie wdawaj się w żadne gadki z tą osobą i wystarczy. Olać nie znaczy strzelić dożywotniego focha i przestać się odzywać tylko nie pchanie się na siłę "w związek z nią" i nie przejmowanie się jej osobą.

cuenta 
Początkujący
kożelanka dinozarła

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 07:31   

ta dziewczyna po prostu wiecznie ma okres. ciężko żyć z takimi ludźmi, nigdy nie wiesz jak jej się humor zmieni. olej, to jedyna rada. nie pchaj się na siłe, niech ona się popcha i zobaczy, że Ty masz ją głęboko w poważaniu.

Dakar 
Amator

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 12:58   

Przyjaciółka...? joke...

sweets
Nowicjusz

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 13:01   

Ona nie jest Twoją przyjaciółką dlatego nie przejmuj sie nią a jak coś chce to nie odpowiadaj. Jeli będzie zależało jej na waszej przjaźni to zrozumie że jej zachowanie Cie rani

Odpowiedz do tematu