_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Szczerze mówiąc jeśli mój chłopak kazałby mi wybierać pomiędzy nim a moją najlepszą przyjaciółką wybrałabym przyjaciółke..POnieważ jesli on by mnie kochał to by zaakceptował i przyjaciółke moją..
Mójchłopak jest przede wszystkim moim przyjacielem on ma swojego przyjaciela i jeżeli czasami przekłada nasze spotkanie z jego powodu bo ma jakiś problem mówi mi to wprost a ja nie obrażam się bo wiem że jeżeli ja miałabym problemy on by przełożył ich spotkanie... Szczeże mówiąc podziwiam ich bo sama oprócz mojego chłopaka nie mam jescze przyjacół tylko koleżanki i kolegów...Nie wiem co bym wybrała...
_________________ Daj młodemu człowiekowi mapę do nieba, a odda ci ją jutro...poprawioną-Fiodor Dostojewski
Potrafią słuchać jednak żadko się odzywam, chodż wile bym chciała powiedzieć...
To jest raczej przynajmniej dla mnie oczywiste xDD przeciez to ze soba mozna pogodzic napewno nie zostawila bym przytjaciela dlatego ze mam chlopaka oboje dla mnie byli by bardzo wazni a jak bym zostawila przyjaciela a potem np zerwala z tym chlopakiem to bym tak poprostu wrocila do przyjaciela to jest troche dziwne a nie widomo czy przyjaciel by wybaczył wiec trzeba sie zastanowic czasem co sie robi
Zdecydowanie jest dla mnie ważniejsza przyjaźń. Mam jedną wspaniałą przyjaciółkę, której mogę powiedzieć dosłownie wszystko. Może mówię tak tylko dlatego, że nigdy żadnego chłopaka nie kochałam na zabój..
Przyjaźń czy Dziewczyna -- co jest dla was ważniejsze
To chyba powinno brzmieć tak przyjaźn, dziewczyna czy miłość
Przyjaciel jest ważny i każdemu z nasz potrzebny. Ja jednak wolałbym miłość.
Dziewczyna jest poto aby iść z nią do łóżka , a miłość by dzielić z nią reszte swojego życia. Dlatego wole miłość.
Może moja teoria nie jest na wysokim poziomie ale takie jest moje zdanie.
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Wiek: 16 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 13 Skąd: Z kosmosu
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 12:42
Rsteenoven napisał/a:
ja wybrałbym przyjaciela.
Widać, że nie miałeś nigdy dziewczyny, którą naprawdę kochałeś.
Rsteenoven napisał/a:
CO DLA WAS BYLOBY WAZNIEJSZE PRZYJACIOLKA CZY CHLOPAK
Najlepiej starać się nie zaniedbywać ani chłopaka, ani przyjaciółki. Ale wiadomo, że dziewczyna woli trochę więcej czasu spędzać z chłopakiem i prawdziwa przyjaciółka powinna to zrozumieć. Ale z nią też ma ochotę spędzać czas, a niestety często jest tak, że chłopak się wtedy obraża o.O A wracając do tematu, ja osobiście nie wybrałabym nikogo. Przecież można mieć i przyjaciółkę i chłopaka i spotykać się i z nią i z nim ;pp
_________________ na koniec świata mogę iść, z kimś takim jak Ty.
Żeby być szczęśliwym, trzeba mieć i chłopaka/dziewczynę i przyjaciela. Chyba, że chłopak/dziewczyna jest Twoim przyjacielem, ale tak to się chyba nie da.
Miłość przede wszystkim, ale przyjaźń też.
Nie wiedziałabym, co wybrać.
Nie piszcie, że miłość jest przelotna, bo to stek bzdur.
Ja również wybieram przyjaźń. Bo z chłopakiem zawsze można zerwać i chodzić z innym. A przyjaźń jest na zawsze.
Zaraz pewnie ktoś zwróci mi uwagę, że przyjaciela przyjaciela też przecież można stracić. Nie, w takim razie to nie była przyjaźń. "Bo: przyjaciel, który przestaje być Twoim przyjacielem, nigdy nim nie był."
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Ostatnio zmieniony przez Penny Lane Pią Maj 30, 2008 22:36, w całości zmieniany 1 raz