Eh . Przerabiałam to i niestety się nie udało. Zawsze były te dwie albo tamte dwie.
Dwa miejsca obok siebie w autobusie. Dwa miejsca na karuzeli w wesołym miasteczku . Na dłuższą mete się tak nie da . Jedna zawsze jest z boku, przynajmniej tak było w moim przypadku niestety.
Kolegujemy się do dziś, każda mieszka w innej miejscowości, chodzi teraz do innych szkół . Jak się spotkamy po dłuższej rozłące jest super . Ale pamiętam jeszcze 'wspólne' czasy w gimnazjum
Mycha_92, u mnie było tak samo. Nic z tego nie wyszło.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Ja uważam , że przyjaźń w 3 nie istnieje.. Już byłam w takim trójkącie i prawda jest taka , że jedna panna zawsze odstaje, że są dwie ,które nadają na tych samych falach, a ta trzecia jest na doczepke. Chociaż to oczywiście zależy od ludzi.. ale zacznie sie zazdrosc, a Ty z nia przebywasz czesciej, a czemu z Aska poszlas na impreze , a ja nic nie wiem, a czemu mnie nei zabieracie, a ja lubisz bardzeij niz mnie.. dla mnie to jest destrukcyjne i raczej nie wyobrazam sobie takiej przyjazni we 3 zwlaszcza ,ze juz raz sie przejechalam
_________________ "Idź za własnym, wewnętrznym światłem.
Nie wstydź się szaleństwa.
Mówisz, co chcesz, wtedy,
kiedy nie dbasz o to, kto słucha(...)"
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 235 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 13:45
sorki ale nie wierze w przyjaźn miedzy 3 dziewczynami, gdyz niby taką przyjazn mialam i nic z tego nie wyszlo... zawsze jedna moze czuc sie o cos pokrzywdzona przez tamte 2 pozostałe..
_________________ kto mi powie jak to jest być szczęśliwym?
bo juz zapomnialam...
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 235 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 20:04
Monique napisał/a:
Martusia2, na początku jest trudno. ale warto walczyć z pazurami o taką przyjaźń. Bo po burzy przychodzi tęcza
hmm no mozliwe lecz u mnie ten temat juz nie aktualny, znalazłam nową przyjaciółke a o tamtych juz nie pamietam.... zresztą one tez juz sie ze sobą nie kolegują... coz nasze drogi sie rozeszły
bo juz zapomnialam...
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 30 Cze 2008 Posty: 25 Skąd: z Doliny III Życia
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 11:58
ale jak to z Wami było? od samego początku trzymałyście we trójkę czy któraś doszła do dwójki? bo zazwyczaj jest tak, że jeśli są dwie przyjaciółki i jeszcze jedna dojdzie to wszystko zaczyna się sypać. Ktoś mi kiedyś powiedział:
Prawdziwa przyjaźń istnieje tylko we dwójkę
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 16 Cze 2008 Posty: 53 Skąd: Peru
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 15:59
Dzięki Bogu ja takiego problemu nie mam. Przyjaźnie się tylko z jednym chłopakiem, a resztę traktuję jako kolegów/ koleżanki.
Szczerze, to nie potrafiłabym przyjaźnić się z 2 osobami. Co za dużo, to nie zdrowo.
PozdRo. ;d
_________________ ` ... Pamiętasz o co walczyłeś, co mocno kochałeś, czego nienawidziłeś? ... `
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 18:00
Arbuzowa.Mamba napisał/a:
ale jak to z Wami było? od samego początku trzymałyście we trójkę czy któraś doszła do dwójki? bo zazwyczaj jest tak, że jeśli są dwie przyjaciółki i jeszcze jedna dojdzie to wszystko zaczyna się sypać. Ktoś mi kiedyś powiedział:
Prawdziwa przyjaźń istnieje tylko we dwójkę
od samego początku trzymałyśmy sie w trójke:( ehh...
zgadzam sie z tym kims co to powiedział
bo juz zapomnialam...