Hmm... Mam takie pytanie do wszystkich, czy według was możliwa jest przyjaźń we 4? W moim przypadku 2 na 2 czyli dwóch chłopców i dwie dziewczyny... Bardzo nam zależy na takiej przyjaźni 4-osobowej. Jeżeli macie takie lub podobne doświadczenia to prosze napiszcie
_________________ L - ja lubię ciebie
O - ooo tak
V - jest takie piękne
E - też tak
LoVe - ja KOCHAM ciebie!
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 261 Skąd: krk
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 16:16
a moim zdaniem sie nie uda.Przyjazniłam sie tak w 8 osobowej paczce, w porywach 5 na 5 nawet uwielbiałam z nimi spedzac czas, ale widocznie zbyt duzo tego było, bo zakochał sie we mnie jeden z tej paczki, potem w mojej kolezance drugi, ktoremu potem ja sie spodobałam kolezance z paczki podobał sie ten chłopak, ktoremu ja i moja kolezanka sie podobałysmy kolejnej kolezance podobał sie chłopak, u ktorego nie miala szans.No i skonczyło sie...po roku nie było juz tak fajnie jak na poczatku,znudzilismy sie sobie.Wiem,ze pewnie troche trudno bedzie zrozumiec ten cały uklad,mniejsza z tym,powodzenia Ci zycze;)
W 4? Jeśli te osoby się NAPRAWDĘ przyjaźnią, i jeżeli nikt do nikogo nie czuje że to coś więcej a paczka jest tylko przykrywką, to jest to możliwe.
Miałam kiedyś paczkę, ale po trzech latach się rozpadła bo mój kolega wyjechał do Anglii a kumpela przeniosła się na drugi koniec Polski. Zostałam ja i dwie osoby ale bez nich to nie było to samo.
Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 96 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 19:25
Ja miałem podobnie tylko u mnie była jedna dziewczyna i dwóch chłopaków. Jeszcze miałem dwóch kolegów(ale to była oddzielna paczka). Czyli tak jakby byłem w dwóch paczkach. Zawsze było z kim pogadać . Teraz się przeprowadziłem i dobyłem paru nowych kolegów. Ale to nie to samo .
_________________ Człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły.