Rodzice mogą być przyjaciółmi, ale zależy jakich się ma... Ja takich nie mam, ale koleżanki mają mamy przyjaciółki.
Nie mówię rodzicom wszystkiego. Oni nawet dobrze nie wiedzą jaka jestem..
Moi rodzice nie są moimi wrogami. Jakby ktoś spojrzał z boku to by powiedział, że mam fajną mamę czy coś. Na wszystko mi praktycznie pozwala. Zawsze mówi, żebym korzystała z młodości i wypycha mnie do klubów, choć ich nie lubię:P
chciałabym moim rodzicom mówić wszystko, ale nie... ;x ;x ;x
_________________ musisz wierzyć w cokolwiek
w Boga, w siebie, w miłość
coś musi przytrzymywać Cię przy życiu
wiara.
uwierz w siebie, w swoją mądrość,
w swoje piękno.
Moim zadniem bywa ze niektorzy mowia o wszystkim rodzica ale to te zzalezy od rodzicow np u mnie niestety to nie mozliwe:/ chociaz chciala bym miec w nich sparcie ale nie mam i to mnie smuci:/ mam czasem ochote o czyms powiedziec mamie np o chlopaku a ona ze jestem gowniara i ze niby za wczesniej a am 15 lat ale ja i tak swoje :D a tdla starszego chlopak to wogoel jakis osobnik z marsa z tata prawie w ogóle nie rozmaiam chce z nimi rozmawiac ale jak mam to robic skoro oni tak mi odpwiadaja i w ogóle
Ja nie mówię rodzicom wszystkiego. Mają dość swoich problemów. Jestem człowiekiem, który przwie cały czas jest w masce. Nikt nie zna mojego wnętrza i nikt nie wie co ja czuje. Staram się nie okazywać uczuć. Potrafię być zimny i nie wzruszony. Ale chyba odbiegłem nieco od tematu. Uważa, że rodzice moga być prawdziwymi przyjaciołmi. Chć ja osobiście nie chcę dożucać moim rodicom problemów.