forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wredny podstęp
Autor Wiadomość
Claudiaa 
Praktykant
Stworuś

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:16   Wredny podstęp

No to tak ...
Za zwyczaj wolę gadać z chłopakami bo wiem że oni nie zrobią z tego ploty i za dwa dni cała szkoła nie będzie o tym gadać ... Ale no cóż zbliżała się 4 dniowa wycieczka jechało 7 dziewczyn z mojej klasy , jakiś tydzień przed wycieczka 3 dziewczyny zaczęły bardziej do mnie zagadywać po prostu się ze mną kolegować ... Na wycieczce już w pierwszym dniu mi dogadywały że jestem chamska itd. Przy śniadaniu obraziły się o to że poszłam sobie zrobić tosta jak nie była jeszcze moja kolej i cały czas miały o coś wąty ... Na plaży cały czas podrywały jakichś chłopaków , ja wolałam siedzieć sama ... Po pewnym czasie nauczyciele zorientowali się że cały czas chodzę sama , więc pani powiedziała do nich że mają się zemną pogodzić , ale wtedy to ja odmówiłam ... W czwartek była dyskoteka ... one podrywały czwartoklasistów , aj siedziałam na ławce ... Przyszła do mnie Sandra ( starsza o rok koleżanka ) i zapytała czy pogodziłam sie z dziewczynami . Ja odpowiedziałam że to niema sensu bo jutro i tak będzie tak samo . Powiedziała jeszcze że dużo osób ze szkoły gada o tym że ja wole się zadawać z chłopakami , odburknęłam jej że taki mam charakter a po drugie wiem że to co im powiem nie wyjdzie po za nas . Ona powiedziała że dziewczyny z mojej klasy wzięły mnie do pokoju tylko dla tego że były zazdrosne o to że zadaję się z chłopakami i chciały zmienić mnie żebym była bardziej dziewczęca ... W pokoju ja się do nich nie odzywałam a one cały czas nawijały na mój temat ... Stwierdziły ze robie o nich ploty itd. I ,ze w szkole tego pożałuję ... Że w poniedziałek cała szkoła dowie się o mnie pewnej rzeczy ...

Nie widzę sensu w godzeniu się z nimi jeżeli wiem ze one chciały mnie zmienić bo nie podoba im się mój charakter ...

Co wy o tym sądzicie ??
Może jednak wrzucić na luz i dać im drugą szansę ?

To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...

rozkołysz świat 
Uzależniony
żonka Coelho :*

Pomogła: 17 razy
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:27   

Nie wiem co bym zrobiła,ja najlepiej rozwiązała bym to pokojowo,pogadała z nimi,niech się odczepia, a nie nagadują na Ciebie, niech zajmą sie swoimi sprawami a nie wtykaja swoj chamski nos w innych zycie,jesli to by nie pomogło zaradzilabym inaczej,przeciez napewno kazda z nich ma jakas tajemnice,czuły punkt o ktorym wiesz,także mozesz im sie jakos 'odwdzieczyc'. A z takimi pogróżkami ze ' ze zobaczymy w szkole' to bym wyśmiała ich z góry na dół, nie masz innych znajomych co by staneli w twojej obronie? Na pewno jest ich kilka i łatwo je pokonać,pewnie tylko sa takie mocne w gębie. Nienawidze takich lasek,raczej nie mam takich problemow bo wiedza ze lepiej do mnie nie podskakiwac,bo mozna tego pożałować, u Ciebie tez tak powinno być, masz swój honor swoje zycie i trzeba tego bronić. Niech spadają ;p
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~

Konrad 
Uzależniony
idiota z powołania

Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:28   

stworek11 napisał/a:
Może jednak wrzucić na luz i dać im drugą szansę ?

Nigdy w życiu. Nie zasługują na to.

stworek11 napisał/a:
one podrywały czwartoklasistów

Jak to słodko brzmi :hihi:
Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą

Claudiaa 
Praktykant
Stworuś

Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:38   

rozkołysz świat napisał/a:
nie masz innych znajomych co by staneli w twojej obronie?

Mam . Ale same wsparcie chłopaków . Z dziewczyn zero ... One to jeżeli z kimś sie pokłócą potrafią zbuntować resztę dziewczyn z klasy tak że to koniec ... 7 dziewczyn z mojej klasy było i wszystkie się na mnie obraziły , bo ta jedna zaczęła wymyślać że mówiłam o każdej z nich ploty ...

atos napisał/a:
stworek11 napisał/a:

Jak to słodko brzmi :hihi:

Ale to jeszcze nie wszystko ... W autokarze grały z nimi w kiss-a :hihi:

Aguś 
Moderator
Księżniczka.

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:43   

Cytat:

o widzę,ze maja taka samo profesje jak ja ;)

Ja tam nie dalabym im drugiej szansy. bo po co ?
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie. ;)

Notatki.

Claudiaa 
Praktykant
Stworuś

Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:50   

Pani Agata napisał/a:
a tam nie dalabym im drugiej szansy. bo po co ?

No właściwie nie wiem , ale mój nauczyciel stwierdził że to jest banalna sprawa , że nie widzi w tym żadnego problemu ... A wiedziała dokładnie jak było bo mu wszystko powiedziałam ...

Banicja Wieczysta 
Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 20:47   

Olać te typy i koniec. Ja bym się z nimi nie godziła. Olać je i tyle.

Evqa 
Początkujący
...(: ja :)...

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 21:11   

No jak masz takie koleżanki, to Ci się nie dziwię, że trzymasz z chłopakami. I niech tak zostanie ;) Jak Ci się fajnie z nimi gada, to nie ma przeszkód. I nie przejmuj się że one coś tam gadają. Niech sobie gadają! Kiedyś znajdziesz sobie prawdziwą koleżankę.
"Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie Miłości - ona zawsze wyjdzie nam naprzeciw. I nas wybawi." Paulo Coelho

Mała_Gie
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 17, 2007 09:37   

Wiesz co, Twoje koleżanki są żałosne...
To okropne...
Ja jestem samotniczką, nie mam przyjaciół...
Wiem, jak to jest, gdy nikt Cię nie rozumie...
Radzę Ci też być samodzielna...

Judi 
Zaawansowany
normalniacha!!!

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:51   

Ja bym je olała z góry na dół nie ma się co zmieniać i nie dawaj się im zmieniać jesteś jaka jesteś i zostań taka
A one niech spadają płytkie sa i szkoda na nie czasu

stworek11 napisał/a:

Tacy to najlepsi :DD

"And all I know is I don't regret
That life has brought me here, where I am
And all I know is I don't regret
That life has brought me here, where I am"

Claudiaa 
Praktykant
Stworuś

Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:55   

Dzięki wszystkim za rady ... W poniedziałek zobaczymy jak się sprawy posuną ... Bo wiem , że w szkole nie będzie za ciekawie ...

Bastek 
Znawca
Angie =*

Wysłany: Wto Cze 19, 2007 20:43   

Weeeźże je kopnij w twarz, nienawidze takich wścipskich bab...

Odpowiedz do tematu