No to tak ...
Za zwyczaj wolę gadać z chłopakami bo wiem że oni nie zrobią z tego ploty i za dwa dni cała szkoła nie będzie o tym gadać ... Ale no cóż zbliżała się 4 dniowa wycieczka jechało 7 dziewczyn z mojej klasy , jakiś tydzień przed wycieczka 3 dziewczyny zaczęły bardziej do mnie zagadywać po prostu się ze mną kolegować ... Na wycieczce już w pierwszym dniu mi dogadywały że jestem chamska itd. Przy śniadaniu obraziły się o to że poszłam sobie zrobić tosta jak nie była jeszcze moja kolej i cały czas miały o coś wąty ... Na plaży cały czas podrywały jakichś chłopaków , ja wolałam siedzieć sama ... Po pewnym czasie nauczyciele zorientowali się że cały czas chodzę sama , więc pani powiedziała do nich że mają się zemną pogodzić , ale wtedy to ja odmówiłam ... W czwartek była dyskoteka ... one podrywały czwartoklasistów , aj siedziałam na ławce ... Przyszła do mnie Sandra ( starsza o rok koleżanka ) i zapytała czy pogodziłam sie z dziewczynami . Ja odpowiedziałam że to niema sensu bo jutro i tak będzie tak samo . Powiedziała jeszcze że dużo osób ze szkoły gada o tym że ja wole się zadawać z chłopakami , odburknęłam jej że taki mam charakter a po drugie wiem że to co im powiem nie wyjdzie po za nas . Ona powiedziała że dziewczyny z mojej klasy wzięły mnie do pokoju tylko dla tego że były zazdrosne o to że zadaję się z chłopakami i chciały zmienić mnie żebym była bardziej dziewczęca ... W pokoju ja się do nich nie odzywałam a one cały czas nawijały na mój temat ... Stwierdziły ze robie o nich ploty itd. I ,ze w szkole tego pożałuję ... Że w poniedziałek cała szkoła dowie się o mnie pewnej rzeczy ...
Nie widzę sensu w godzeniu się z nimi jeżeli wiem ze one chciały mnie zmienić bo nie podoba im się mój charakter ...
Co wy o tym sądzicie ??
Może jednak wrzucić na luz i dać im drugą szansę ?
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1543 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:27
Nie wiem co bym zrobiła,ja najlepiej rozwiązała bym to pokojowo,pogadała z nimi,niech się odczepia, a nie nagadują na Ciebie, niech zajmą sie swoimi sprawami a nie wtykaja swoj chamski nos w innych zycie,jesli to by nie pomogło zaradzilabym inaczej,przeciez napewno kazda z nich ma jakas tajemnice,czuły punkt o ktorym wiesz,także mozesz im sie jakos 'odwdzieczyc'. A z takimi pogróżkami ze ' ze zobaczymy w szkole' to bym wyśmiała ich z góry na dół, nie masz innych znajomych co by staneli w twojej obronie? Na pewno jest ich kilka i łatwo je pokonać,pewnie tylko sa takie mocne w gębie. Nienawidze takich lasek,raczej nie mam takich problemow bo wiedza ze lepiej do mnie nie podskakiwac,bo mozna tego pożałować, u Ciebie tez tak powinno być, masz swój honor swoje zycie i trzeba tego bronić. Niech spadają ;p
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:28
stworek11 napisał/a:
Może jednak wrzucić na luz i dać im drugą szansę ?
Nigdy w życiu. Nie zasługują na to.
stworek11 napisał/a:
one podrywały czwartoklasistów
Jak to słodko brzmi
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
nie masz innych znajomych co by staneli w twojej obronie?
Mam . Ale same wsparcie chłopaków . Z dziewczyn zero ... One to jeżeli z kimś sie pokłócą potrafią zbuntować resztę dziewczyn z klasy tak że to koniec ... 7 dziewczyn z mojej klasy było i wszystkie się na mnie obraziły , bo ta jedna zaczęła wymyślać że mówiłam o każdej z nich ploty ...
atos napisał/a:
stworek11 napisał/a:
Jak to słodko brzmi
Ale to jeszcze nie wszystko ... W autokarze grały z nimi w kiss-a
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 19:43
Cytat:
o widzę,ze maja taka samo profesje jak ja
Ja tam nie dalabym im drugiej szansy. bo po co ?
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
No właściwie nie wiem , ale mój nauczyciel stwierdził że to jest banalna sprawa , że nie widzi w tym żadnego problemu ... A wiedziała dokładnie jak było bo mu wszystko powiedziałam ...
No jak masz takie koleżanki, to Ci się nie dziwię, że trzymasz z chłopakami. I niech tak zostanie Jak Ci się fajnie z nimi gada, to nie ma przeszkód. I nie przejmuj się że one coś tam gadają. Niech sobie gadają! Kiedyś znajdziesz sobie prawdziwą koleżankę.
_________________ "Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie Miłości - ona zawsze wyjdzie nam naprzeciw. I nas wybawi." Paulo Coelho
Mała_Gie [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 09:37
Wiesz co, Twoje koleżanki są żałosne...
To okropne...
Ja jestem samotniczką, nie mam przyjaciół...
Wiem, jak to jest, gdy nikt Cię nie rozumie...
Radzę Ci też być samodzielna...
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:51
Ja bym je olała z góry na dół nie ma się co zmieniać i nie dawaj się im zmieniać jesteś jaka jesteś i zostań taka
A one niech spadają płytkie sa i szkoda na nie czasu
stworek11 napisał/a:
Tacy to najlepsi
That life has brought me here, where I am"