Czytał ktoś może tę ksiązkę ? Jest ona autorstwa Dana Brown'a ( Autora Kodu Leonarda Da Vinci", chcę ją zakupić i pytam się czy się w ogóle opłaca, Czy książka jest ciekawa ?
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli jej się wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia nie mając śmiałości by zerwać jego owoce..."
Hejka, czy ktokolwiek z Was przeczytał tę książkę? Widzę, że nie. W takim razie ja to wytłumaczę... No więc tak, "Anioły i Demony" łączy z "Kodem..." tylko główny bohater, Robert Langdon. "Anioły..." zostały wydane wcześniej niż "Kod ...". Co się zaś tyczy samej książki to jest extra - czyta się łatwo i przyjemnie, akcja wciąga od pierwszej strony - książka opowiada o fikcyjnych wydarzeniach w Watykanie... Polecam. Pozdro dla wszystkich
ja czytałam Anioły i Demony,naprawdę polecam książke:)wiem,że ktoś moze mieć zraze do Browna po Kodzie Leonarda,ale on naprawdę napisał parę świętynych książek.Czytał ktoś Zwodniczy punkt?
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 19:24
Czytałem wszystkie książki Dana Browna. Czyta się je lekko i przyjemnie. Taka lekturka na odstresowanie, do poduszki.
niołek napisał/a:
ale on naprawdę napisał parę świętynych książek
Brown nie napisał ani jednej świetnej książki. Świetne książki pisywał Miłosz, Marquez i inni nobliści. Dzieła Browna nie są ambitną lekturą i nie są uznawane nawet za dobre książki. Oczywiście w Twoim mniemaniu mogą być znakomite
niołek napisał/a:
Czytał ktoś Zwodniczy punkt?
Zdecydowanie gorsza książka niż 'Anioły i Demony'. Browna poniosła zbyt wielka fantazja.
niołek napisał/a:
ale on naprawdę napisał parę świętynych książek
Brown nie napisał ani jednej świetnej książki. Świetne książki pisywał Miłosz, Marquez i inni nobliści. Dzieła Browna nie są ambitną lekturą i nie są uznawane nawet za dobre książki. Oczywiście w Twoim mniemaniu mogą być znakomite
i owszem są,gdyż wyrażałam w tym moje zdanie:Pa nie osób rozdajacych noble książkom doskonałym pod każdym względem.I nie patrzałam na nie czy są jakieś ambitne,edukacyjne itd,tylko patrzałam pod kątem treści...Zaciekawiła mnie i tyle,dlatego uważam,że jest świetna!
Dan Brown pisze świetne książki . "Kod Leonarda da Vinci" jest jedną z moich ulubionych książek podobnie jak "Anioły i Demony". Gorąco polecam
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."