Chciałbym wam polecić książkę, która niesamowicie wciąga i fascynuje ( jak nie książka ), czyta się ją łatwo, szybko i przyjemnie... mówiąc szczerze, jak czytanie nie bardzo mnie kręci, tak tą książkę czytam z wielkim zapałem Książka o której mówię, kryje się pod tytułem "Artemis Fowl".
Przepiszę wam takie jakby... "krótkie streszczenie"
Cytat:
Dwunastoletni Artemis Fowl to największy geniusz w historii świata przestępczego. Jego plan jest podstępny i zuchwały: rozszyfrować tajemnicę elfów, a potem porwać jednego z nich i zażądać godziwego okupu. Jednak technologia elfów jest bardziej zaawansowana, niż Artemis przypuszcza...
Ten króciutki tekst nie oddaje jej prawdziwej ciekawości Książka ta jest wprost idealna dla wiernych fanów Harrego Pottera (ale oczywiście nie tylko)
_________________ Opisy najciekawszych i najbardziej opłacalnych programów.
Zobacz i przekonaj się jak łatwe może być zarabianie przez internet
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 528 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 23:48
Czytałam książkę kilka lat temu, leżąc w łóżku zdjęta chorobą i musze przyznać, że bardzo mi się spodobała (poprzestałam na pierwszym tomie, ale mam zamiar przeczytać wszystkie), szczególnie pomysł z mieszkającymi pod ziemią wróżkami z zamiłowaniem do najnowszych technologii, a także przez postać samego głównego bohatera, któy - w przeciwieństwie do Harry'ego Pottera - jest pewnym siebie, czasami wręcz bufoniastym nastolatkiem.
Powieść rzeczywiście bardzo fajna. Szybko i przyjemnie się ją czyta.
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"