Jak to nietypowa? Mozęsz napisać coś więcej o tym nowym gatunku?
Ja książki nie czytałąm, ale może mnie zachęcisz żebym po nią siegnęła
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Zupełnie inna, bo łączy elementy wizualne (Tomek także robił zdjęcia i kręcił filmy) z literaturą. To taka wypadkowa fabułki filmowej i powieści. W dodatku historyjka jest z jajem i okraszona soczystym komentarzem. Masłowska się chowa
Widziałem, rzeczywiście fajna... Nowy trend chyba rozpocznie. Bo czy po czymś takim literatura może wyglądać wciąż tak samo? Może i może, ale to zdecydowanie wykracza poza tradycyjny sposób pisania
Miałam ta książke w ręce jakieś dwa dni temu, przejrzałam jedynie więc trudno mi się wypowiadać, ale jedna rzecz bardzo mnie denerwuje,wszyscy mówią o Tomaszu Tryznie,a przecież połowę tej książki stanowią zdjęcia Piora Bartosa, wiele tekstów to autentyczne rozmowy Piotra z jego znajomymi. Wiem,że książkę promuje znane nazwisko autora,ale dajmy tez szansę debiutantowi.
To prawda, należałoby oddać sprawiedliwość Bartosowi... No ale fakt faktem, jako autor wystapuje Tryzna. Za to wykorzystuje w swej opowieści życiorys Bartosa, no więc chyba jednak PB powinien być jakoś bardziej uhonorowany... Tak czy inaczej można powiedzieć, że autorem jest grupa DALTONIŚCI 48-84, bo tworzą ją obaj artyści
Witam ja myśle,że co do autora to oboje panowie [Piotr Bartos i Tomasz Tryzna] mają takie same zasługi. Nie "czytałam" jeszcze tej książki ale zamierzam ją przeczytać. Znam osobiście brata Piotra Bartosa i to on mnie namawia do przeczytania tej książki dlatego stąd wiem,że obaj panowie mają takie same zasługi bo pomysł był Tomasza Tryzna a większy wkład w wykonanie miał Piotr Bartos. Zachęcam do "przeczytania" tej książki. Pozdrawiam