Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 79 Skąd: Druga Strona Lustra
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 16:34
V.Gimnazjalista a bravo czy inne takie to tylko ze względu na plakaty..
..aha i jeszcze poluje na gazete PSYCHOLOGIA bo nie moge jej nigdzie znależć ;]
Ja żadnej nie czytam. Czasami podkradam tacie "Angorę", bo tam są krzyżówki ;D
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 5 razy Wiek: 14 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 471
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 15:13
u mnie w szkole czasami poczytam natiolan geographic. moja ciocia kupuję codziennie dziennik łódzki więc przeglądam. i przy okazji znajduję sobie temat na prasówki (na wosie każdy musi powiedziec jakieś wydarzenie z polityki lub gospodarki)
Ja czytam Bravo, Twist i inne z kumplami w Kauflandzie czy innym markecie jak jesteśmy. Kupić nie kupię, bo aż tak te informacje dla mnie ciekawe nie są. A na razie to kupuję tylko swoje gazety związane z moim Hobby - Świat Kolei, Wąskie Tory.
Ja czytam Wyborczą jak rodzice już skończą.
Kiedyś babcia mi kupowała Nasz Dziennik ale w końcu jej to wyperswadowałem.
_________________ Carpe Diem!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
A ja się pochwale, że regularnie czytam "Młodego technika"
http://www.nexto.pl/rf/pr?p=242&pid=143419
Pisemko bardzo nowoczesne, idealne dla kogoś kto lubi komputery i tym podobne ;]. Zamówiłem sobie prenumeratę przez neta bo jest ponad połowę taniej niż w sklepie (7.50 w kiosku a tutaj 3 zeta w prenumeracie) Więc polecam to wszytskim "maniakom" techniki
A kupił ktoś "Bluszcza" tak reklamują tą gazetę jestem ciekawa czy warto ją czytać?
Ja lubię "Twój Styl", "Pani", "Wyborczą", "Angorę" i "Piłkę Nożną Plus"
_________________ Miłość ma wpisane w siebie cierpienie. Nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. Przyjaźń – nie.
(J.L. Wiśniewski)