Siódma cześć najlepsza.
PS: Jak by ktoś chciał przeczytać to mam e-booka. PW
@UP
Shental
Podoba mi się twój podpis. xD
_________________ Carpe Diem!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 02:49
Cytat:
I nie czytałem i nie lubie. Bo po co?
Głupie, nudne i długie
Haha, to samo co Penny pisala, lecz jak zwykle nie zaskoczyles nikogo swoja inteligencja i byztroscia.
Osobiscie uwielbiam jedynie ksiazki a filmy to gowno jedno wilkie i drogie.
Przeczytalem wszystkie 7 czesci po conajmniej 8 razy kazda, czytam od kad wyszla pierwsza czesc i nigdy nie nie czytalem dluzej niz hmm... miesiac?
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 06 Lip 2008 Posty: 258 Skąd: sama nie wiem:P
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 15:14
Ja również przeczytałam wszystkie częsci Harrego bardzo go lubię a to pewnie dlatego, że jestem jeszcze dziecinna jak na swoje lata 7 część była bardzo fajna. Szkoda jedynie, ze juz ostatania.
_________________ There's No Star In Heaven That We Can't Reach If We Tryin'
THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!
no i jeszcze ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze
Pomogła: 4 razy Wiek: 18 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 215 Skąd: z daleka;]
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 19:17
Uwielbiam HP Na polce stoi cala kolekcja 7 czesci i kazda z osobna czytalam chyba z 7 razy Ostatnia czesc swietna! A filmy, no coz... Nie mozna miec wszystkiego .
_________________ "Kochaj żeby żyć i żyj żeby kochać"
Mi akurat filmy jako tako się podobają, choć fakt faktem odbiegają od książki w znacznym stopniu, co po przeczytaniu książki jest dość irytujące, lecz trzeba zrozumieć reżysera że nie mógł nakręcić filmów które trwały by po 5h
Książki za to moim zdaniem majstersztyk, jednakże ktoś zrobił tej powieści wielka krzywdę tak ją strasznie promując i tworząc cała tą otoczkę konsumpcjonizmu ... i komercji