Hmm.. Wszystkie Alex Kavy.
Erica Spindler - Pętla
James Patterson - Całuj dziewczęta
Pamiętnik narkomanki
Ćpun
My dzieci z dworca Zoo
Samotność w sieci
Harry Potter
Pamiętnik Księżniczki
Jestem nudziarą (z literatury na obcasach)
Podanie o miłość autorstwa Grocholi.
książki Christie, Tolkiena, Browna, Kinga, Sapkowskiego, Coelho, a oprócz tego
"Kroniki wampirów" anne Rice, "Hrabia Monte Christo" Aleksandra Dumasa i "Imie Róży" Umberto Eco
_________________ "Strangers in the night exchanging glances..."
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 19:07
Harry Potter na miejscu pierwszym [wszyskie części świetne, jednak najbardziej podobała mi sie piąta]
Na drugim miejscu książki Paula Coelho ["Weronika postanawia umrzeć", "Jedenaście minut", "Nad brzegiem rzeki Piedry, usiadłam i płakałam...", "Brida".
I uwielbiam jeszcze książki Krzysztofa Petka [przygodówki kryminalne] - czytałam wszystkie ksiązki i wszytskie są świetne ;].
_________________ Zorza śmierci opromienia wszystko czarem nostalgii.
Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 277 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 01:02
1wsze miejsce - razem, bezapelacyjnie "Milczenie Owiec" i "Hannibal", Thomas Harris.
Dalej książki Stephena Kinga, Harlana Cobena, Jean-Christophe Grangé...
Barbara Erskine też pisze fajne książki do poczytania w nocy, dobry klimacik jest.
Ja kocham Alchemika,Demona i Pannę Prym,Na brzegu rzeki Piedry,Pielgrzyma... no i oczywiście najbardziej z Coelh'a Czarownicę z Portobello Bardzo podobała mi się też seria Ali Makoty - książki z wielkim humorem ^^ Nie mogę pominąć Ćpuna Melvin'a Burgess'a (od,którego zaczęłam się fascynować TĄ tematyką),Pamiętnik Narkomanki Barbary Rosiek i wiele innych z tej tematyki ale już zapomniałam,które to czytałam Nie to,że były złe - były świetne,tylko mi się wszystko zmiksowało w głowie i już nie pamiętam co,gdzie i jak XD
*Klub niewiniątek
*Słodko-gorzka szesnastka
*Roza znad fiordów
*Rajia
_________________ Czas nie leczy ran, a przyzwyczaja do bólu...